Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
În 29 septembrie 2017, ora 18.00, Teatrul Municipal Carei găzduiește concertul fanfarei din Oroszlány (Ungaria).
În cursul lunii august 2017, inspectorii de muncă din cadrul I.T.M. Satu Mare au efectuat 138 controale, dintre care 62 controale în domeniul relațiilor de muncă (RM) și 76 controale în domeniul securității și sănătății în muncă (SSM).
Se convoacă Consiliul Local al municipiului Satu Mare în şedinţă ordinară, pe data de 28.09.2017, ora 14.00.
Primăria Municipiului Satu Mare anunță cetățenii că, începând de duminică, 24 septembrie 2017, se instituie sens unic pe străzile Ion Creangă și Arad,
Direcția de Cultură și Turism a Municipiului Carei continuă proiectul denumit ZILE NAȚIONALE ALE ȚĂRILOR U.E., relansat în 16 februarie anul acesta și având tema Stațiuni Turistice reprezentative,
Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștința cetățenilor că, luni, 25 septembrie, începând cu orele 10.00, pe raza municipiului Satu Mare se va desfășura un exercițiu de alarmare publică, condus de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Satu Mare.
Edward este un proiect european care vizează Siguranța Rutieră, susținut de Comisia Europeană, în care este parte și PolițiaRomână și implicit Poliția Sătmăreană.
Culesul strugurilor a fost un eveniment special în viața unei comunități, iar echipa Centrului „Speranța” face tot posibilul să păstreze acest obicei.
Primăria Municipiului Satu Mare informează cetățenii cu privire la faptul că, sâmbătă, 30 septembrie, Direcția de Impozite și Taxe Locale va avea program de lucru cu publicul, în intervalul orar 9.00- 17.00.
După cum se știe, păsările sunt specii care au capacitatea de a zbura, iar o parte dintre ele - cele migratoare- chiar străbat distanțe foarte mari în urma dezvoltării capacității lor de adaptare la condițiile de mediu.
Primăria municipiului Satu Mare aduce la cunoștința cetățenilor că, începând cu 1 octombrie 2017, punctul de îmbarcare-debarcare destinat curselor județene și intrajudețene situat pe strada Martirilor Deportați se desființează, ca urmare a solicitărilor venite în acest sens.
Primăria municipiului Satu Mare iniţiază procedura de organizare a concursului de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante:
În perioada 19-21 septembrie 2017, în judeţul Satu Mare se desfăşoară un exerciţiu de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii populaţiei pentru apărare, condus de Ministerul Apărării Naţionale, în cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne.
Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România,684 locuri de muncă vacante,
Agenția pentru Protecția Mediului organizează sâmbătă, 23 septembrie, ample acțiuni mobilizatoare care se adresează comunității sătmărene și oferă posibilitatea deplasării, în echipă, cu bicicletele,
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare vine în întâmpinarea persoanelor în căutarea unui loc de muncă, șomeri indemnizați și neindemnizați cu o ofertă diversificată de cursuri de formare profesională gratuite pentru luna octombrie.
Electrica va efectua în următoarele două săptămâni o serie de lucrări de întreținere. Astfel, mai mulți sătmăreni vor rămâne fără curent electric în perioada 18-29 septembrie.
Forumul Democrat al Germanilor din județul Satu Mare în parteneriat cu Asociația economică româno – germană și Camera Meșteșugarilor organizează, în perioada 23 – 24 septembrie 2017, SATHMARER OKTOBERFEST.