Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Primăria Satu Mare anunţă că săptămâna viitoare se vor închide porţile patinoarului amplasat în Piaţa 25 Octombrie. Patinoarul va fi deschis până în data de 28 februarie, ora 22,00.
Veste bună pentru șomerii din județul Satu Mare.
Muzeul Județean Satu Mare vă invită la “Semne de primăvară 2018”- Atelier de creaţie mărțișoare.
Hipnoshow cu Andrei Voicu, mâine seară, de la ora 20,00, la The Score Pub.
Începând cu luna februarie 2018 Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare are in pregătire 10 cursuri de formare profesională în meserii solicitate de către agenții economici care au un deficit de forță de muncă calificată.
Primăria Satu Mare a efectuat recepția finală a lucrărilor defășurate pentru montarea unor noi sisteme de iluminat.
Polițiștii rutieri sătmăreni au acționat ieri pe linia neacordării priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.
Senatorii au votat un proiect de lege care ar face ca Vinerea Mare, ziua de dinainte de Paște să devină sărbătoare legală.
Trenul Interregio Satu Mare – Bucureşti care a pornit marţi după-amiaza şi trebuia să ajungă în această dimineaţă în capitală a fost blocat în staţia Buda după ce o pasarelă s-a prăbuşit în Gara Vest din Ploieşti.
Pentru a marca Ziua Protecției Civile din România, în data de 28 februarie, între orele 10,00 – 14,00, ISU Satu Mare va organiza Ziua Porților Deschise.
Primăria Municipiului Satu Mare a început toaletarea copacilor încă din luna decembrie 2017.
Organizația Salvați Copiii continuă în 2018 campania de promovare pentru redirecționarea a 2% din impozitul anual pe venit și îi invită pe contribuabili să îi fie alături în demersul de a dota maternitățile din România cu aparatură de ultimă generație, cu scopul de a asigura asistenţă medicală adecvată copiilor născuţi prematur.
Vremea a fost în general frumoasă. Cerul a fost mai mult senin.
Pedagogii Școlii Gimnaziale Turulung au participat la un curs de perfecționare cu durata de două zile. Ei vor implementa o metodă utilizată cu succes în străinătate.
Cel mai mare producător de mobilă din județ, Polipol Foieni, continuă campania de informare a sătmărenilor cu privire la oportunitățile de angajare la cunoscuta firmă germană.
Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Excelență Satu Mare și Colegiul Național Mihai Eminescu din Satu Mare, în semn de prețuire pentru cel care a fost Ioan Boț, profesor de matematică la Liceul Mihai Eminescu, aproape o jumătate de secol,
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare 3 mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Judecătoria Satu Mare.
De astăzi, creştinii ortodocşi intră în Postul Paştelui. Este cel mai lung şi mai sever post dintre cele patru posturi ale Bisericii Ortodoxe.
Pentru a deveni atestat în profesia de salvator montan, un aspirant salvamont are de parcurs 160 ore de pregătire specifică, pe durata a doi ani, după care urmează formele de calificare profesională în cadrul Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România.
Retail Park Baia Mare - un nou centru comercial în Baia Mare.