CBA Nord Vest, în continuă dezvoltare Foto: Satu Mare News

CBA Nord Vest, în continuă dezvoltare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Compania CBA, care a intrat pe piaţa locală acum 14 ani pentru a reuni sub umbrela unei francize micii comercianţi români, a ajuns la 168 de parteneri activi în 12 judeţe din ţară. 
Magazinele deschise sub umbrela CBA Nord Vest şi operate fiecare de o entitate juridică independentă au avut anul trecut afaceri cumulate de 125 milioane de euro, în urcare cu aproape 40% faţă de anul anterior, potrivit informaţiilor oferite de oficialii companiei. Avansul a venit atât pe fondul expansiunii reţelei, cât şi pe fondul creşterii consumului.
Societatea CBA Nord Vest s-a înfiinţat în anul 2002. Scopul societăţii este creşterea puterii de negociere a magazinelor tradiţionale. Reţeaua de magazine afiliate centrului logistic CBA reprezintă o combinaţie între asocierea pentru cumpărare şi un sistem de franciză.
CBA Nord Vest şi-a început activitatea într-un spaţiu de depozitare de 2.000 mp, însă în 2010 a avut loc un proces de extindere, astfel că depozitul logistic s-a mutat într-un alt spaţiu, cu o suprafaţă de 6.500 mp, care dispune şi de un depozit de frig de 1.800 mp.
Apoi compania a început să îşi afilieze parteneri. Astfel, a ajuns astăzi la 168 de parteneri în judeţele din nordul şi vestul ţării, respectiv Alba, Arad, Argeş, Bihor, Bistriţa, Cluj, Harghita, Maramureş, Mureş, Sălaj, Satu Mare şi Timiş. Fiecare magazin CBA este operat de o firmă separată, însă în total businessul magazinelor sub acest brand a depăşit 125 milioane de euro anul trecut faţă de 90 de milioane de euro în 2014, potrivit oficialilor companiei. În urmă cu un an numărul de parteneri era de 114, faţă de 168 în prezent.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii