Protocol de colaborare pentru realizarea în comun a reparaţiilor curente la sediul Judecătoriei Negrești Oaș

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Judecătoria Negreşti Oaş funcţionează într-un sediu care până în anul 1995, anul înfiinţării judecătoriei, era afectat funcţionării unei creşe de copii şi care a fost adaptat nevoilor de funcţionare a instanţei.
În decursul anilor au fost efectuate reparații curente ale imobilului și dotări cu instalații și echipamente pentru asigurarea condițiilor optime desfășurării activității.
Degradarea tencuielilor exterioare ale pereților, degradarea burlanelor și acoperișului au impus necesitatea efectuării, și în anul 2016, de reparații curente la aceste elemente de imobil. Cum, în imobil funcţionează atât Judecătoria Negreşti Oaş, cât şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş, la solicitarea tribunalului, la data de 27 septembrie 2016 a fost încheiat un Protocol de colaborare între președintele Tribunalului Satu Mare și Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru realizarea în comun a reparaţiilor curente la imobil, cu suportarea costurilor de reparaţii proporţional cu cota procentuală din clădire deţinută şi folosită de cele două autorităţi.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii