Dorian Popa şi Nicoleta Nucă au electrizat publicul în cea de-a cincea seară a Festivalului AugustFest la Carei

Vineri, 11 august 2017, a avut loc cea de-a cincea seară din cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului AugustFest, în cadrul evenimentului CAREIFEST, în Parcul dendrologic din Carei.
Programul a fost deschis de solistele formaţiei Castelanii, de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Leneschi Hannah, Holhoş Sara, Nuna Teodora, Latiş Larisa, Latiş Mălina, care au interpretat melodii cunoscute din repertoriul naţional şi internaţional. Solista Larisa Latiş a avut parte de o surpriză, întrucât unul dintre invitaţii serii, Dorian Popa a urcat pentru câteva minute alături de ea pe scenă, realizând un duet „ad hoc” care a fost extrem de apreciat de cei prezenţi.
În jurul orei 20.30, carismaticul Dorian Popa a urcat pe scenă alături de cele două dansatoare care l-au însoţit şi au creat un show electrizant, care a durat mai bine de o oră. Acesta şi-a arătat calităţile de „show-man” reuşind să transmită o energie molipsitoare celor aproximativ 3000 de spectatori prezenţi la eveniment. Surprizele nu au lipsit nici de la recitalul lui, astfel, având în vedere că în urmă cu câteva zile şi-a serbat ziua de naştere, acestuia i s-a pregătit un tort din partea fanilor din Carei. Momentul lui nu s-a oprit la recitalul de pe scenă, întrucât după, a urmat o îndelungă sesiune de autografe şi o şedinţă foto cu admiratorii.
Cunoscuta solistă Nicoleta Nucă a încheiat seara cu un concert de neuitat alături de trupa care a însoţit-o. Fanii au cântat alături de ea melodiile care au făcut-o celebră, „Nu sunt” şi cel mai recent single al ei „Alt tu”. Spectatorii au aplaudat minute în şir la finalul concertului, dovada faptului că este atât de iubită de public.
Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.
Parteneri: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L'Art Hotel, Asociaţia Equus, Ştrandul Termal Joy.
Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett şi Adrian Ştefănuţi.

Vă prezentăm programul detaliat:

SÂMBĂTĂ, 12 august 2017

Castelul Károlyi
ora 16.00 - Expoziţie de pictură şi grafică STEFAN GNANDT


Parcul Dendrologic, Scena în aer liber
ora 20.30 - Recital al solistelor formaţiei Castelanii, de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Borbély Patricia, Pop Niculina, Latiş Mălina
ora 21.30 - Concert DIRECŢIA 5 (Bucureşti)
ora 22.30 - VIDEO MAPPING - proiecţie animată pe faţada Castelului Károlyi (5 minute)

Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program.
În caz de vreme nefavorabilă spectacolele se pot anula!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii