Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
În data de 24.07.2017, în jurul ori 20:30, poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizaţi prin Apel de Urgenţă 112 cu privire la un scandal produs în localitatea Amaţi.
În data de 24.07.2017, în jurul orei 11:30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Vinului, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Valea Vinului, au observat pe ruta Valea Vinului - Măriuș, respectiv pe DC 22, un autoturism care se afla în șanțul de pe marginea drumului.
Primăria municipiului Satu Mare anunță faptul că începând de sâmbătă, 29 iulie, la intersecția Bulevardului Sănătății cu Aleea Proiectantului se înființează un sens giratoriu cu scopul de a reduce riscul de accidente rutiere în zonă.
Pompierii sătmăreni au fost solicitați în această seară la unul dintre blocurile situate de pe Bulevardul Cloșca, pentru o intervenție de salvare.
Polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 29 de ani din Solduba care venise cu un consătean de 25 ani, în vizită la prietena sa din Hrip, au fost bătuți pe fondul geloziei de către trei frați din localitate, în vârstă de 19, 20 și 27 de ani, cel mai mare fiind fostul prieten al fetei.
În primul semestru al acestui an, numărul intervențiilor pompierilor sătmăreni a crescut cu peste 33% față de aceeași perioadă a anului trecut.
Poliţia Română a fost în doliu, duminică 23 iulie. Subinspector de poliţie Sorin Vezeteu, de la Biroul de Poliţie Transporturi Suceava, a fost condus pe ultimul drum.
În data de 21.07.2017, în jurul orei 00:10, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Petreşti, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN 19 între localităţile Petreşti şi Pişcolt, au observat faptul că un conducător auto la vizualizarea organelor de poliţie, a virat pe un drum comunal, unde a şi abandonat autoturismul.
Lucrările de reabilitare a Centrului Nou se desfășoară conform graficului stabilit.
În data de 20.07.2017, în jurul orei 15:20, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au fost sesizaţi cu privire la un furt.
În data de 20.07.2017, la ora 19:00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, au fost sesizați prin Apel de Urgenţă 112, de către un bărbat de 39 ani, din Carei, despre faptul că un copil a fost muşcat de câini în timp ce se juca în faţa unui bloc de locuinţe de pe strada Tireamului.

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat un număr de 376 de dosare în programul Rabla, 19 dosare pentru Rabla Plus și peste 1.000 de cereri de finanțare pentru programul Casa Verde.

La data de 18.07.2017, în jurul orei 16:00, Secţia de Poliţie Rurală Negreşti Oaş, a fost sesizată de către un bărbat de 57 ani, din Vama, cu privire la un furt de animale.
În data de 16.07.2017, în jurul orei 14:00, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe raza municipiului, au oprit un autoturism condus de un sătmărean de 26 ani.
La data de 19 iulie a.c. poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 8 percheziții domiciliare, precum şi verificări la o societate comercială de pe raza judeţului Satu Mare.
”Cea mai mare alocare de fonduri prin PNDL pentru județul Satu Mare: am primit finanțare în valora de peste
În urma continuării investigaţiilor specifice în tâlhăria comisă asupra cetățeanului german, pe raza localități Satu Mic, poliţiştii l-au depistat în cursul zilei de ieri pe cel de-al treilea participant la comiterea faptei.
În data de 18.07.2018 , în jurul orei 18.00, poliţiştii rutieri careieni au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs în localitatea Carei, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.
O angajată a Consiliului Județean a murit azi în faţa Primăriei Satu Mare. Femeia, în vârstă de 52 de ani, era angajată a Direcției Juridice din cadrul Consiliului Județean.