Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 11.45, polițiștii rutieri din municipiul Carei au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu.
I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel 112 la data de 22 septembrie, în jurul orei 13.30, de către un bărbat de 80 de ani din localitatea Hurezu Mare, despre faptul că în aceeași zi, între orele 09.00-13.30, în timp ce era plecat de la domiciliu,
Un bărbat în vârstă de 71 de ani din municipiul Satu Mare a găsit, joi, 21 septembrie, pe o bancă din parcul situat în Piața Libertății, un portofel în care se aflau 700 de lei, 20 de euro şi acte.
ANM a emis o atenţionare de cod galben de precipitaţii pentru 12 judeţe şi parţial pentru alte 7 de vineri de la ora 15:00 până sâmbătă la ora 10:00.
La data de 21.09.2017, în jurul orei 19:00, polițiștii rutieri sătmăreni au identificat în trafic pe bulevardul Lucian Blaga un autoturism condus de un bărbat de 35 ani, din Satu Mare, pentru care s-a stabilit că avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. 
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a semnat miercuri, 20 septembrie 2017, contractul de finanţare al proiectului ”Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală şi înfiinţarea Grupului de Acţiune Locală al municipiului Satu Mare”.
Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) se aşteaptă ca români şi maghiari, deopotrivă, indiferent de convingerile politice ale acestora, să fie prezenţi la demonstraţia ce va avea loc în data de 1 octombrie 2017, la ora 16,00, în faţa Prefecturii judeţului Satu Mare.
Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei au intervenit în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 06:25, pentru lichidarea unui incendiu la un autobuz staţionat pe raza localităţii Carei.
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă să desfășoare în această perioadă acțiuni pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare.
Cu ocazia ”Săptămânii Mobilității Europene” și a ”Festivalului merelor” din Csenger, Ungaria, sâmbătă, 23 septembrie, se va deschide temporar punctul de trecere a frontierei la Oar, pista de biciclete de pe digul Someșului, în intervalul orar 14.30 – 17.30.
În timpul unor activităţi specifice organizate ieri, 20 septembrie, poliţiştii sătmăreni au acţionat pentru depistarea persoanelor date în urmărire în temeiul legii şi pentru punerea în aplicare a mandatelor de executare a unor pedepse privative de libertate emise de instanţă.
La data de 20.09.2017, în jurul orei 19:25, o tânără de 20 de ani din Satu Mare, aflată la volanul unui autoturism pe strada Careiului, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, a accidentat o femeie, de 39 de ani, din Satu Mare,
Primăria municipiului prin Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență a făcut verificări în teren, ca urmare a fenomenelor meteorologice înregistrate în ultimele zile.
În urma unei ample acțiuni de căutare, inițiată după un apel 112 în care se anunța că 5 persoane s-au rătăcit în pădurea din apropierea orașului Livada, cei în cauză, trei adulți și doi minori au fost găsiți teferi.
Institutul Național de Meteorologie și Hidrologie a emis o nouă avertizare de furtună pentru județul Satu Mare valabilă în perioada 19 septembrie, ora 17 – 21 septembrie, ora 23.
În această dimineață, în jurul orei 10:00, un bărbat de 42 de ani din Târgu Mureș, cu reședința în Negrești Oaș, a condus o autoutilitară pe o alee din spatele străzii Careiului din Satu Mare și ajungând la intersecția cu strada Neajlov, nu a respectat semnificația indicatorului Cedează Trecerea,
În urma unei colaborări între polițiștii Posturilor de Poliție Lazuri și Botiz, în cursul zilei de ieri, 18.09.2017, au fost identificați doi minori din Micula, de 15, respectiv 17 ani, bănuiți de comiterea unui furt.
În dimineaţa zilei de azi, 19 septembrie 2017, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj Napoca au efectuat
Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflictul de interese de natură administrativă în cazul a 20 foști și actuali aleși locali, se arată într-un comunicat de presă postat azi pe site-ul instituției.
Platoul din Piața 25 Octombrie poate fi modernizat, după ce Consiliul Județean a hotărât astăzi, în cadrul ședinței extraordinare, să treacă din proprietatea sa în proprietatea Primăriei Satu Mare terenul situat în Piața 25 Octombrie.