Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Un bărbat a murit strivit de un microbuz în această dimineață, la Carei.
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre faptul că pe DJ 193 A, în localitatea Păulești, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au depistat la data de 20 noiembrie a.c., în municipiul Satu Mare un conducător auto care se afla sub influența unor substanțe psiho-active.
Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați duminică despre faptul că pe strada Careiului din municipiul Satu Mare a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești.
Polițiștii Secției Rurale Gherța Mică au identificat în trafic, ieri, pe DJ 109 L, în Turț, un bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN 19 A, între localitățile Beltiug și Acâș a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești.
”Angajații Primăriei, înloc să identifice soluții pentru fluidizarea traficului, nu au cunoștințele necesare și găsesc soluții numai pentru îngreunarea traficului.
În vederea asigurării unui climat sigur pe arterele rutiere din județ, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni preventive pentru a stopa accidentele de circulație,
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați ieri despre producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane pe bulevardul Cloșca din municipiu.
Astăzi a fost semnat protocolul de colaborare și de înfrățire între Consiliul Județean Satu Mare și județul Szatmar Bereg, la Nyíregyháza.
Polițiștii rutieri sătmăreni au acționat pentru prevenirea abaterilor săvârșite de pietoni la regimul rutier, ocazie cu care au fost sancționați 68 de pietoni care nu au respectat regulile de circulație destinate acestora.
Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au identificat un bărbat, de 36 de ani, din comuna Bârsău, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 1 an pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației și la 5 ani pentru contrabandă.
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei au identificat, ieri, în trafic, în municipiul Carei, un bărbat, de 49 de ani, din județul Sălaj, care conducea un ansamblu format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă.
Accident în centrul municipiului Satu Mare în această dimineață, în jurul orei 10.00, pe trecerea de pietoni din fața Casei de Modă.
Polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că pe strada Victoriei din oraș Livada a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Primăria Municipiului Satu Mare continuă și în noiembrie acțiunea de inventariere și ridicare a autovehiculelor abandonate și/sau a celor fără stăpân.
Zece asistați social au desfășurat astăzi o acțiune de igienziare a zonei de lângă fostul stadion “Unio”.
Aseară, în jurul orei 18:30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești.