Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Un cuplu de îndrăgostiți din Satu Mare s-au căsătorit astăzi, de Dragobete.
Sătmărenii vor ieși la protest duminică, 25 februarie, la ora 18,00, pe pietonalul Corneliu Coposu.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului RENTEA RĂZVAN MIRCEA, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, prev. de art. 188 alin.1 C.pen. şi art. 189 al.1 lit.a şi f C. pen. cu aplic.art.199 al.1 C. pen.
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei și ai Secției Poliție Rurală Petrești, aflându-se în continuarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, au organizat o acțiune în localitățile Tiream și Irina.
Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare anunță că încă o familie din localitatea Batarci, formată din nouă persoane, a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.
Ieri, la ora 17:34, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tir care se afla în mers pe DN 1C, E 58, între localitățile Iojib și Livada.
Meteorologii anunță că ultimul weekend al acestei ierni va fi unul dintre cele mai friguroase din întregul sezon.
Chiar în aceste momente, traficul în Livada este blocat, din cauza unui incendiu izbucnit la un camion.
În cursul acestei nopți, la ora 03:28, ISU Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Huta Certeze.
Un bărbat din Vetiș, condamnat pentru furt calificat, prins și încarcerat.
În cursul acestei nopți, la ora 01:57, un apel la numărul 112, anunța un incendiu de proporții la o casă de lemn din apropierea localității Foieni.
Pompierii negreșteni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară aflată în curtea unui atelier auto din localitatea Vama.
În urmă cu câteva minute a avut loc un accident rutier în Satu Mare, pe Bulevardul Lucian Blaga.
Datorită complicațiilor survenite în urma gripei, în cadrul secției Terapie Intensivă se mai află internată, în stare gravă, dar stabilă, o pacientă o în vârstă de 44 de ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian.
Unul din preşedinţii Asociaţiei Free Life, Carmen Frățilă, vorbește despre experința sa de la adăpostul de câini de la Dara unde s-a dus să-și caute cățelul pierdut.
O sătmăreancă în vârstă de 57 de ani, confirmată cu virus gripal tip B a decdat ieri. Aceasta nu era vaccinată antigripal, potrivit Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza comunei Pișcolt, soldat cu rănirea unei persoane.
S-au bătut din cauza unui băiat pe care îl plac amândouă, iar acum riscă exmatricularea din liceu.
Polițiștii locali au descins la ghetourile din zona Stadionului Unio și pe strada Crângului.