Accidente soldate cu victime, la Dorolț, Lazuri, Săcășeni, Cionchești, Lechința și Botiz

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Poliţiştii rutieri sătmăreni au fost sesizaţi vineri despre faptul că, pe raza localităţii Lazuri,
a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.
La faţa locului, oamenii legii au stabilit că o persoană necunoscută, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat uşor o tânără, în vârstă de 21 de ani, care, în calitate de pieton se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă şi fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, după care acesta a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea poliţiştilor.
Poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru identificarea persoanei care a condus autoturismul, iar în urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că: Victoria B. a condus autoturismul marca Ford, care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu eliberate de autorităţile germane şi a căror valabilitate era expirată din luna iunie a acestui an. De asemenea, s-a stabilit faptul că, femeia nu poseda permis de conducere.
În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Vineri, la ora 10.42, la intersecţia DN19A cu DC 62, pe raza localităţii Dorolţ a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii Biroului Rutier au stabilit din cercetările efectuate că un tânăr, în vârstă de 25 de ani, a condus autoturismul, marca Seat, iar pe fondul neacprdării priorităţii de trecere a accidentat grav pe Maria B. care se deplasa cu bicicleta, pe drumul prioritar. Victima, în vârstă de 59 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, de asemenea i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeași zi, la ora 13.00, poliţiştii rutieri tăşnădeni, au fost sesizaţi prin apelul unic naţional de urgenţă 112, despre faptul că pe DN 1F, în localitatea Săcăşeni a avut loc un eveniment rutier soldat cu soldat cu rănirea unei persoane. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că, Alin G. conducea autoutilitara, marca Ford, iar pe fondul conducerii imprudente a părăsit partea carosabilă, cu partea dreapta a autovehiculului şi l-a acroşat pe Iosif S. care, în calitate de pieton, circula din sens opus, regulamentar, pe acostament, acel sector de drum, nefiind prevăzut cu trotuar.
În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a pietonului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vineri după-amiază, poliţiştii rutieri sătmăreni au intervenit la faţa locului, la un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Cioncheşti, judeţul Satu Mare. Din investigaţiile efectuate a rezultat faptul că, evenimentul s-a produs în următoarele împrejurări: un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a condus autoturismul marca Volkswagen, accidentându-l grav pe Iosif E. care, circulând cu bicicleta, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În această situaţie se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vineri seara, în jurul orei 20.30, poliţiştii rutieri negreşteni au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Lechinţa a avut loc un eveniment rutier. Din cercetările efectuate la faţa locului oamenii legii au stabilit că un tânăr în vârstă de 16 ani, a circulat cu bicicleta neechipată corespunzător, pe strada Cocăreni, din localitatea Lechinţa, judeţul Satu Mare, şi a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală, care circula din sens opus, şi care de asemenea nu era echipată cu elemente reflectorizante. Conducătorul vericulului cu tracţiune animală a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind identificat la scurt timp, fiind vorba despre Ionas G.
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Negreşti Oaş, unde în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că a suferit o fractură la un deget a membrului superior stâng. Conducătorul căruţei, în vârstă de 75 de ani, a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi refuzul conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării mostrelor biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă după-amiază, pe DN 19 , în afara localităţii Botiz, judeţul Satu Mare, a avut loc un accident de circulaţie.
Poliţiştii Serviciului Rutier care au intervenit la faţa locului, au stabilit că: Alexandra M. a condus autoturismul marca Dacia, iar pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers a intrat în coliziune cu un utilaj agricol, care era tractat de un tractor, condus de Andras R.
În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto.
Conducătorului auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii