Câştigătorul licitaţiei pentru construirea variantei de ocolire a municipiului, la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
În cabinetul prefectului judeţului Satu Mare, Radu Bud, a avut loc în această dimineață o primă întâlnire a administraţiei publice locale cu reprezentanţii consorţiului italian care a câştigat licitaţia pentru construirea variantei de ocolire a municipiului Satu Mare.
La întâlnire au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, vicepreşedintele Ioan Rus, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, viceprimarul Adrian Albu, precum şi reprezentanţii consorţiului Itinera.
Întâlnirea a fost una de prezentare a echipei de constructori, respectiv de informare privind calendarul lucrărilor. Astfel, în următoarea perioadă se desfăşoară pichetarea terenului în scopul elaborării proiectului tehnic. În cadrul discuţiilor, s-a subliniat importanţa respectării termenelor, având în vedere că proiectul tehnic trebuie finalizat până în luna aprilie a anului următor, iar în luna mai este programată începerea efectivă a lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului reşedinţă de judeţ. Pentru buna desfăşurare a proiectului, la termen şi în condiţii de calitate este necesară realizarea lucrărilor în sezoanele estivale din anii 2017 şi 2018.
Prefectul Radu Bud i-a asigurat pe constructori de onesta deschidere a administraţiei publice locale în colaborarea cu aceştia şi a transmis un mesaj clar: “Un constructor serios şi harnic are în noi cel mai bun partener, dar şi un prieten adevărat. În caz contrar riscă să devină indezirabili. Evident că rezultatul muncii lor va fi măsurată în gradul de apreciere şi satisfacere a celor aproape 400.000 de locutori ai judeţului nostru”, a menţionat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii