Magyar Lorand: ”Avem semnat un contract de execuție pentru centura de ocolire a municipiului Satu Mare”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magyar Lorand a vorbit azi, în cadrul unei conferințe de presă, despre investițiile mari cuprinse în bugetul de stat în ceea ce privește județul Satu Mare, printre care centura de ocolire a municipiului Satu Mare.
  • ”Avem semnat un contract de execuție pentru centura de ocolire a municipiului Satu Mare. Anul acesta, această investiție este bugetată și în bugetul de stat, fiind cuprinsă cu 137 milioane de lei”, a spus Magyar Lorand. Potrivit acestuia, fracțiunea UDMR, reprezentat prin Magyar Lorand, Turos Lorand și Erdey Istvan, a depus un amendament la această linie de finanțare. 
”Am dorit creșterea sumei cu 50 de milioane de lei, nu a trecut prin Plen, a rămas suma de 137 de milioane de lei. Considerăm că această sumă este suficientă pentru demararea lucrărilor, și am primit promisiunea că odată ce lucrările o să fie efectuate, putem să creștem această sumă cu fonduri venite din proprii”, a mai spus Magyar.
Această lucrare de importanță majoră pentru județul Satu Mare va duce la decongestionarea traficului greu în municipiul Satu Mare.
”Pentru demararea acestei lucrări mai lipsește o Hotărâre de Guvern pentru exproprierea terenurilor”, a mai spus Magyar.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii