Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Scandal la Potău. Și-a lovit concubina cu o țiglă în cap

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
O stare conflictuală iscată într-o familie din localitatea Potău, judeţul Satu Mare, a necesitat intervenţia poliţiştilor pentru a fi aplanată.
În data de 23.05.2017, în jurul orei 10:30, poliţiştii Postului de Poliţie Medieşu Aurit, au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit între o femeie din Potău şi concubinul său.
La faţa locului, poliţiştii au stabilit că pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri de ordin familial, un bărbat de 37 de ani din Potău şi-a agresat verbal şi fizic concubina, cu care locuieşte împreună de peste 8 ani, lovind-o cu o ţiglă în zona capului.
Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar pe numele agresorului a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.
Pentru prevenirea producerii unor astfel de evenimente, vă recomandăm să evitaţi certurile în familie, mai ales cele generate de beţie, relaţii extraconjugale sau neonorarea obligaţiei de întreţinere. În aplanarea unor astfel de conflicte acţionaţi cu tact şi răbdare, ţinând cont de emotivitatea firească ce se instituie în aceste cazuri.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii