Secretarul de stat în cadrul Ministerului Energiei va fi prezent vineri la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ministerului Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, organizează
o întâlnire cu mediul de afaceri în vederea comunicării către întreprinzători a măsurilor inițiate de Guvern pentru sprijinirea sectorului IMM și a mediului de afaceri autohton dar și pentru identificarea problemelor cu care se confruntă întreprinzătorii în desfășurarea activității.
Întâlnirea va avea loc vineri, 8 mai, la ora 10.00, în sala de ședințe a Camerei de Comerț și Industrie (strada Decebal nr. 4, etaj I).
La eveniment va participa și secretarul de stat în cadrul Ministerului Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, Anca Laura Ionescu. Aceasta va prezenta o informare cu privire la următoarele măsuri: strategia guvernamentală pentru sprijinirea sectorului IMM și îmbunătățirea mediului de afaceri – ORIZONT 2020; programele de finanțare de la bugetul de stat; Programul România HUB; Programul Româno-Elvețian pentru IMM; proiectul de lege privind incubatoarele de afaceri; proiectul de lege privind stimularea investitorilor individuali – business angels; proiect de lege privind Mediatorul de Credite pentru IMM și proiectul de lege privind finanțările participative (Crowdfunding).
La finalul prezentărilor vor avea loc discuții libere cu întreprinzătorii prezenți pe teme de interes pentru mediul de afaceri.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii