gotec

Un nou succes marca CBA: cei mai importanți comercianți din țară și străinătate, prezenți la Expo CBA 2015

CBA Nord Vest a organizat și în acest an o expoziție a firmelor colaboratoare.
Sute de invitați s-au alăturat și în acest an deja cunoscutului târg anual cu vânzare la care participă cei mai importanți clienți din retailul tradițional și comerțul en-gross ai CBA.
În acest weekend, Piața Rex din municipiul Satu Mare a găzduit cea de-a cincea ediție a Expo CBA. Sute de reprezentanţi ai magazinelor cu profil alimentar de pe tot teritoriul ţării, dar și din Austria, Polonia, Slovacia și Ungaria au răspuns invitației lansată de către conducerea CBA Satu Mare. Scopul acțiunii a fost, pe lângă prezentarea de către firme a produselor și ofertelor speciale și acela de a intra în contact direct cu comercianții.
În prima parte a evenimentului, conducerea CBA a organizat o expoziție a firmelor colaboratoare și o tombolă cu sute de premii. Au fost prezente ca expozanți zeci de companii, producători FMCG, producători tradiționali din România, precum și provideri de produse logistice. Printre aceștia se numără Sole Mizo, Guntz, Scandia, Mokate – Polonia, Macromex, Magister, Foltin Globe, Hyza – Republica Cehă, Pasta Familia, Plastica, Robot BM - drive test.
Ca în fiecare an, organizatorii au pregătit surprize și tombole. Pentru invitați organizatorii au pregătit un bufet suedez în acompaniamentul formației XXL. Surpriza acestei ediții a fost spectacolul de stand-up comedy de excepție marca Sorin Tănase care a întreținut atmosfera și binedispus invitații prezenți.
Astfel, TOMBOLA mare a fost acordată pe baza centralizatorului de comenzi. Premiul 3 - pentru cel puțin 20 de comenzi făcute, Premiul 2 - între 20 și 30 de comenzi făcute și Premiul 1 - pentru peste 30 de comenzi făcute. Deoarece la fiecare categorie au fost mai multe firme, s-a făcut tragere la sorți. Pentru ca totul să fie transparent, tragerea la sorți au făcut-o persoane dn afara CBA-ului.
Premiul 3 - constând într-un telefon HTC Desire 301 - a fost câștigat de SC COLETTE SRL Cluj Napoca
Premilu 2 - constând într-un televizor SAMSUNG HD 80 cm - a fost câștigat de SC MARKUS SRL localitatea Panic, județul Sălaj
Premiul 1 - un weekend de 3 zile, pentru două persoane la Băile Felix, cazare la Hotelul President 4 stele, all inclusive în perioada iunie-august, la alegerea partenerului a fost castigat de firma PETRISOR FANTANA din loc. Gilau, județul Cluj.

Societatea CBA s-a înființat în anul 2002 și își desfășoară activitatea implementând modelul occidental, oferind prin acesta, achiziții, imagine și promoții comune. CBA își prestează activitatea într-un centru logistic modern de 6500 mp conform standardelor europene. În portfoliul societății se regăsesc peste 3000 produse, dintre care 700 mărci proprii.
Ideea cooperării comercianților tradiționali a pornit în anul 1992 din Ungaria, iar în prezent, sub sigla CBA sunt înglobate un număr de peste 7000 magazine în Europa Centrala și Europa de Est. Pe plan internațional, centrele, respectiv magazinele, au identitate și aspect comun, aceeași politică comercială și strategie de marketing.



Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii