Președintele Asociației FreeLife: ”Mi s-a interzis intrarea în lagărul de câini de la Dara!”

Unul din preşedinţii Asociaţiei Free Life, Carmen Frățilă, vorbește despre experința sa de la adăpostul de câini de la Dara unde s-a dus să-și caute cățelul pierdut.
Aceasta nu a fost lăsată să treacă de poarta adăpostului.
Revoltată, și-a postat pățania pe Facebook:

„În 20 februarie 2018, Balogh – administratorul SC MIxt Service, adică hingherul-șef al orașului Satu Mare – mi-a interzis intrarea în lagărul de la Dara, chiar dacă venisem să-mi caut propriul câine.
Fapt: Ajung la Dara. Poarta închisă, azi nu e program cu publicul. Dau telefon la administrator, nu răspunde. Sun de două ori. Nu răspunde. Chiar înainte să plec apare mașina firmei. La cererea mea de a intra în adăpost pentru a vedea dacă nu-mi găsesc cățelul mi se spune de angajatul hingher că nu pot să intru. Îl întreb dacă îmi dă în scris acest refuz. Spune că da, trece pe lângă mine, închide poarta și îmi sugerează să sun din nou administratorul. Asta și fac. Îmi reînoiesc cererea de intrare. Răspuns: Nu prindem câini în Satu Mare că nu avem contract. NU INTRAȚI! Insist. Răspuns: NU AVEȚI VOIE SĂ INTRAȚI!
Fapt: Hingherii Satu Mare își iau salariile din contractele încheiate cu diverse primării, adică BAN PUBLIC. Chiar dacă terenul este privat, eu ca și cetățean care își plătește cuminte impozitele am dreptul să cer să intru să văd dacă nu-mi găsesc câinele, știindu-se că MIXT SERVICE are „bunul obicei” de-a eutanasia.
Întrebare: Care este motivul pentru care nu am fost lăsată să intru în adăpost? Ce are Mixt Service de ascuns? Ce are administratorul Balogh de ascuns? S-a simțit amenințat de funcția pe care o dețin la Asociația Freelife? Aștept răspuns!”.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii