Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tineretul Național Liberal consideră că ministrul Justiției, Tudorel Toader, este o rușine și un contraexemplu pentru toți studenții de la Drept din România și trebuie să plece din fruntea ministerului, eventual pentru a deveni copreședinte al PSD împreună cu Liviu Dragnea.
Consilierul județean Adrian Cozma este de părere că este absolut necesară construcția unei noi biblioteci în județul Satu Mare.
Deputatul Magyar Lóránd a adresat o întrebare în scris Ministerului Apărării Naționale în legătură cu redistribuirea locuințelor ANL nelocuite.
”Solicit public guvernanților PSD-ALDE de a lua toate măsurile necesare astfel încât cooperativele să devină cu adevărat funcționale, iar fermierii care se asociază să beneficieze într-adevăr de aceste facilități fiscale de scutire a impozitului pe profit pentru cooperative!”, a spus europarlamentarul Daniel Buda, azi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Satu Mare.
Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi, și deputatul UDMR, Lóránd Magyar, au cerut noului ministru al Tineretului și Sportului, Ioana Bran, să sprijine trecerea Hotelului Sport și a sălii de scrimă de la MTS la Primăria Satu Mare.
Ministrul propus pentru Tineret şi Sport, Ioana Bran, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului, înregistrându-se 21 de voturi „pentru” şi 12 voturi „împotrivă”.
Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a fost propusă și are toate șansele să fie numită ministru al Tineretului și Sportului în noul Guvern condus de Viorica Dăncilă.
Conducerea PNL Satu Mare a transmis, printr-un comunicat de preă, ”Cartea Neagră a Guvernării PSD – 724 de promisiuni, doar 33 îndeplinite”.
Biroul Județean al PNL Satu Mare, reunit în aceste zile, a adus în discuție propunerea de excludere a unui membru din partid pe motiv de ”delict de opinie”, o măsură deloc liberală.
Președintele Klaus Iohannis a anunțat în această seară că o desemnează pe Viorica Dăncilă pentru funcția de premier.
Consilierul județean Adrian Cozma a dorit să ”mulțumească” conducerii Primăriei Satu Mare și consilierilor locali pentru ”cadourile”  făcute sătmărenilor.
Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, și parlamentarii Ioana Bran, Octavian Petric și Gabriel Leș au prezentat, azi, în cadrul unei cofnerințe de presă, un scurt bilanț la final de an și la împlinirea unui an de guvernare PSD în România.
Moș Crăciun a poposit luni după-amiaza la sediul PSD Satu Mare, unde a adus daruri, lumină și bucurie pentru 20 de familii și pentru 45 de copii care excelează la învățătură.
”Mai mulți fermieri vor putea beneficia de noul sprijin financiar conform modificării UDMR adoptate de Comisia pentru agricultură a Camerei Deputaților în această săptămână”, a atras atenția deputatul UDMR din județul Satu Mare, Magyar Lóránd Bálint.
Mâine, 8 decembrie, Paul Stănescu, viceprim-ministru, Ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene se va afla în vizită oficială în județul Satu Mare.
Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, transmite românilor o declaraţie politică despre ”Degringolada PSD-ALDE”, considerând că evenimentele din ultima perioadă duc la o redesenare a intereselor naţionale ca interese de grup pentru Dragnea şi Tăriceanu. 
În această după-masă a avut loc ședința delegaților din județul Satu Mare al UDMR, cel mai înalt forum decident pe plan județean.
Consilierul local Mihai Huzău a postat azi pe pagina sa de socializare că își dorește patinoar în Satu Mare, însă nu înțelege ”de ce pentru acest proiect nu s-a făcut un studiu de rentabilitate pentru a afla dacă va fi profitabil pentru Consiliul Local sau dacă dimpotrivă, va produce pierderi bugetului. Este întrebarea la care cei care au iniţiat acest proiect nu doresc să răspundă”, scrie Huzău.
”Intenția municipalității de a dubla taxa de parcare rezidențială pentru deținătorii de autoturisme mi se pare eronată și neinspirată”, susține consilierul județean Adrian Cozma.