Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Aproximativ 300 de membri și simpatizanți ai PNL au participat în această după-masă la un miting de susținere a moțiunii de cenzură împotriva Guvernului.
În data de 10 noiembrie 2017, în prezența președintelui executiv al Partidului Mișcarea Populară, deputatul Eugen Tomac, a fost ales președinte al Partidului Mișcarea Populară Filiala Satu Mare, senatorul maramureșean Talpoș Ioan-Iustin.
PNL va incepe saptamana viitoare demersurile pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose, a anuntat miercuri presedintele PNL Ludovic Orban.
Grupul de consilieri PSD din Consiliul Local Satu Mare solicită primarului municipiului, Gabor Kereskenyi, să cuprindă în bugetul pentru 2018 fondurile necesare pentru reabilitarea Casei Memoriale Vasile Lucaciu și organizarea mai multor evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri.
”În județul Satu Mare sunt trei puncte de trecere a frontierei româno-ungare cu caracter temporar: Bercu - Garbolc, la Peleș - Zajta și la Horea - Ömböly. La nivel de miniștri de Externe s-a stabilit că dintre cele zece puncte de trecere, care funcționează temporar, două vor obține statut permanent.
Senatorii au adoptat azi, în unanimitate, o propunere legislativa privind combaterea ambroziei, initiata de parlamentari PNL, UDMR, PMP si ALDE, transmite Agerpres.
Ministrul Consultării Publice și al Dialogului Social, Gabriel Petrea, s-a întâlnit vineri cu oficialităţile locale, sindicatele și patronatele, dar şi cu reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din județul Satu Mare.
Sâmbătă, 21 octombrie 2017, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social efectuează o vizită de lucru în Județul Satu Mare.
Tinerii liberali şi-au ales persoana care să-i reprezinte şi să-i conducă în perioada 2017-2019.
Europarlamentarul Daniel Buda susţine că românii sunt să victime sigure al dublului standard pentru produsele alimentare și nu numai din pricina guvernării Tudose-Dragnea.
Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a găzduit azi vizita Consilierului de Stat și Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, László Borbély aflat la Satu Mare pentru o primă şedinţă de informare pe tema dezvoltării durabile în România.
Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă înființat în cadrul Secretariatului General al Guvernului României (SGG) împreună cu Instituția Prefectului Satu Mare organizează mâine, 11 octombrie, cu începere de la ora 11.00, o dezbatere publică pe tema dezvoltării durabile în România.
Șefa delegației PSD în Parlamentul European și președinta OFSD, Viorica Dăncilă, s-a aflat miercuri în vizită în orașul Negrești-Oaș, alături de mai mulți parlamentari europeni.
Peste 36 de milioane lei au fost alocate de Guvern pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale produse de furtuni, printr-o hotărâre adoptată în ședința de astăzi.
Deputatul Magyar Lorand se adresează — nu prima oară — Ministerului Afacerilor Interne în legătură cu puctele de trecere de frontiera din judeţul Satu Mare şi întreabă:
Senatorul liberal Mircea Ionescu Quintus a decedat astăzi, la vârsta de 100 de ani.
Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, și deputatul Romeo Nicoară au prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă, prioritățile Iegislative ale PNL pentru sesiunea parlamentară de toamnă.
”În ultimele două luni am început derularea unei consultări publice în județul Satu Mare, care va contribui la elaborarea unei strategii de dezvoltare rurală, pe termen lung, care să fie axată în special pe domenii de interes cum ar fi: agricol, economic, turistic și cultural.
Secretarul de stat Adrian Marius Rîndunică din Ministerul Muncii și Justiției Sociale a efectuat astăzi, 31 august, o vizită oficială în județul Satu Mare.