Dorel Coica: ”Nu poate avea nimeni pretenţia la un loc eligibil dacă în zona unde are domiciliul nu a reuşit să convingă destui oameni să voteze PSD”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
„Am primit o palmă din partea alegătorilor, românii nu s-au prezentat la urne iar asta s-a văzut în rezultatul obţinut.
Îl felicit pe candidatul UDMR că a ştiut să îşi mobilizeze electoratul”, a declarat primarul Dorel Coica, azi, în cadrul ultimei conferinţe de presă pe care a susţinut-o în calitate de primar.
Legat de activitatea sa la Primărie, Coica a declarat că este mulţumit de ceea ce a realizat cu bugetul pe care l-a avut la dispoziţie şi că a lăsat viitoarei administraţii mai multe proiecte ce trebuie continuate. În plus, acesta susține că nu a lăsat nicio datorie.
În ceea ce priveșlte rezultatul de la alegerile de duminică, Coica a spus pierderea Primăriei a fost cauzată și de absenteismul votanţilor români, arătându-se hotărât să ţină cont în ceea ce priveşte posturile de consilieri locali, de rezultatele pe care cei din PSD le-au obţinut la alegeri. Acesta a spus că urmează să facă o analiză a rezultatelor scrutinului electoral, pe secţii de votare și, în funcţie de voturi, vor fi decişi următorii consilieri ai PSD în cadrul Consiliului local.
„Nu poate avea nimeni pretenţia la un loc eligibil dacă în zona unde are domiciliul nu a reuşit să convingă destui oameni să voteze PSD, în timp ce altul, înscris iniţial pe un loc neeligibil, a adus poate mult mai multe voturi din zona sa”, a mai spus Coica.
Pe de altă parte, Coica susține că o parte din vină pentru pierderea alegerilor o are președintele ALDE, Adrian Ştef, care a dus o campanie bazată pe dezinformare.
„Domnul Ştef bătea pe la uşi şi le spunea sătmărenilor că Dorel Coica nu mai candidează, că am probleme de sănătate cu piciorul şi că îl voi susţine pe el. Domnul Ştef s-a clasat pe locul patru. Nu este mai mare ruşine decât să te bată Adrian Cozma”, a precizat Dorel Coica.
Liderul PSD doreşte să pregătească un tânăr pentru candidatura din 2020. Până atunci, Dorel Coica a spus că își dorește să revină la meseria sa de medic.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii