gotec

Cu ce sloganuri ne cheamă partidele la vot

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Campania electorală a început în 11 noiembrie, iar partidele candidate s-au prezentat la start cu sloganuri pe care și le doresc cât mai percutante pentru alegători.
Astfel, liberalii au decis că sloganul „România înainte” îi reprezintă cel mai bine şi că ar putea convinge electoratul. Aceștia doresc să transmită ideea de continuitate.
Social-democrații merg cam pe aceeaşi idee, dar cu alte nuanţe. Vor să îi convingă pe români că locul lor este aici în ţară şi că nu trebuie să mai caute bunăstarea printre străini. Tocmai de aceea sloganul este „Îndrăzneşte să crezi în România”.
Mesajul cu care Alianța Liberalilor și Democraților intră în campanie pare asemănător. Ei vor să redea România românilor.
Uniunea Salvaţi România mizeaze pe cartea noutăţii. Cu sloganul „În sfârşit ai cu cine” speră să îi convingă pe alegători că sunt altfel decât politicienii din ultimii 26 de ani.
Mişcarea Populară intră în arena electorală cu sloganul „Luptă pentru România”. Spun că vor să le transmită alegătorilor că nu se dau în lături de la nimic, oricât de grea va fi bătălia electorală.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii