gotec

Primarul Coica despre CANDIDATURA lui Ștef la PRIMĂRIE: ”E un lucru bun”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Azi, în exclusivitate pentru satumarenews.ro, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, și-a exprimat părerea sa privind anunțul făcut de președintele CJ, Adrian Ștef, la funcția la primar:
”E un lucru bun. Cu cât sunt mai mulți candidați, cu atât populația va avea ocazia să-și aleagă pe cel mai bun dintre ei. A mai fost și dl. Maskulic, mă bucur că e dl Ștef, practic vor fi și alții de la alte partide. Pe mine nu mă sperie niciun contracandidat, eu știu ce am de făcut până în 2016. În 2016 populația va decide cu cine merge mai departe sau își va alege un alt primar. Cu cât sunt mai mulți candidați, cu atât mai bine, cu toate că eu pierd că sunt din categoria de etnie română și românii se împart pe 70 de partide. Nu mi-e teamă de nicio concurență.”

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a făcut săptămâna trecută prima declarație referitoare la o posibilă candidatură a sa la Primăria municipiului Satu Mare.

Actualul primar, Dorel Coica, și-a exprimat încă de la instalarea în funcția de primar al municipiului Satu Mare, în urmă cu trei ani, că își dorește o nouă candidatură, în 2016.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii