gotec

Consultare publică pentru modificarea legii pensiilor (foto)

Secretarul de stat Adrian Marius Rîndunică din Ministerul Muncii și Justiției Sociale a efectuat astăzi, 31 august, o vizită oficială în județul Satu Mare.
La Instituția Prefectului-Județul Satu Mare, demnitarul a participat alături prefectul Darius Filip și subprefectul Altfatter Tamas la întâlnirea cu reprezentanții Asociațiilor de Pensionari și ai instituţiilor subordonate Ministerului Muncii.
Discuțiile au avut loc în prezența deputaților Bran Ioana și Erdei Istvan, a senatorului Leș Gabriel și viceprimarului Feher Doina.
Această vizită face parte dintr-o campanie națională de întâlniri în teritoriu, la care reprezentantul guvernului participă pentru a primi propuneri cu privire la viitoarea lege, direct de la cei implicați.
Secretarul de stat a luat act de toate propunerile făcute asigurându-i pe toți cei prezenți că acestea vor fi luate în considerare în procesul de elaborare a proiectului de act normativ.
La finalul întâlnirii, prefectul a menționat faptul că cei care doresc să depună memorii cu propuneri pentru noua lege a pensiilor, sunt așteptați să facă acest lucru înregistrându-le la Instituția Prefectului- Județul Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii