Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Consiliul Judetean Satu Mare a luat act de demisia managerului Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, Camilio Victor Coste, si astfel interimatul managerial din fruntea spitalului va fi asigurata de Marc Ioan Adrian.
În perioada de caniculă, în cel mai mare pericol sunt copiii, persoanele în vârstă, cei cu boli cardiovasculare, femeile gravide.
Clinica ”Sfântul Anton” a donat azi două scaune stomatologice Primăriei municipiului Satu Mare care urmează să le ofere la două școli situate în cartierele din municipiu unde numărul copiilor este ridicat.
Laboratorul de Histopatologie al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost modernizat. Laboratorul a fost dotat cu trei aparate în valoare de 40.000 dolari.
Conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Satu Mare face câteva precizări în legătură cu informațiile apărute în presa locală referitoare la sumele alocate asistenței medicale pentru specialități paraclinice și condițiile de acordare a acestora.
Florian Bodog, ministrul Sănătăţii, a declarat, joi, că se ia în calcul reintroducerea vaccinării în şcoli, însă acest lucru este „destul de sensibil”, având în vedere că toată gestionarea stării de sănătate a copilului o face medicul de familie.
Ținand cond de situatia fara precedent ivita la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare, ca urmare a lipsei acute de medicamente, materiale sanitare, a situatiei tensionante create,
Având în vedere situaţia regretabilă în care se află Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare în ceea ce priveşte sincoparea aprovizionării cu medicamente, situaţie de care este strict responsabil,
 
Angajații Spitalului Judeţean Satu Mare au ieșit în această dimineață în curtea spitalului pentru a-și arăta nemulţumirea față de condițiile în care își desfășoară activitatea, de lipsa medicamentelor și a consumabilelor de strictă necesitate.
La Filarmonica Dinu Lipatti a avut loc în această dimineață deschiderea festivă a Simpozionului Zilele Urologiei Sătmărene.
În perioada Sărbătorilor Pascale, Serviciul de Ambulanță a intervenit la 462 de solicitări, dintre care 381 au reprezentat urgențe medico-chirurgicale.
În perioada Sărbătorilor Pascale, când medicii de familie vor avea cabinetele închise conform legii, nemţenii îşi vor putea obloji rănile la centrele de permanenţă.
În județul Satu Mare există un singur medic geriatru și aproximatriv 90.000 de pensionari.
Un număr de 19 laboratoare de analize medicale au încheiat contract cu CJAS Satu Mare, termenul limită de depunere a cererilor fiind 31 martie.
Anul acesta, organizația Salvați Copiii România va dota 33 de maternități cu aparatură medicală performantă, printre care și cea de la Satu Mare.
Peditel 1791 a fost finanțat cu 745.000 de lei de către Fundația Vodafone România de la lansarea sa, în anul 2013, și până în prezent.
Medicii de la Unitatea de Primire Urgențe și Spitalul Județean Satu Mare au solicitat de urgență intervenția unui elicopter SMURD în cazul unui bebeluș, în vârstă de cinci luni și jumătate, aflat în stare critică.
În weekend-ul 11-12 martie, ștrandul Aquastar oferă sătmărencelor pachete pentru 2 doamne, domnişoare (mamă şi fiica, pentru cele mai bune prietene, colege).
Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice (APAH-RO) a aderat la un parteneriat global, format din organizații similare din America de Nord, Asia și Europa. În cadrul acestui parteneriat este derulat primul studiu internațional adresat pacienților care trăiesc cu cancer la ficat.