Fotbal. Demisie la Olimpia, după înfrângerea de azi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Decizie neașteptată anunțată azi de președintele
Comitetului Director al Clubului Olimpia Satu Mare, Ioan Cîmpean. Acesta și-a prezentat azi demisia, imediat după meciul jucat de FC Olimpia - UTA Arad.
  • ”Eu, începând de azi, îmi prezint demisia din funcția de președinte al Consiliului de Administrație și trebuie să ne revenim pentru că a fost un spectacol frumos, am avut spectatori la meci, ne bucură acest lucru, în schimb trebuie să devenim mai maturi și mai responsabili. Nu putem să luăm un gol din fază fixă de la 40 de metri. Sunt fericit de colaborarea pe care am avut-o timp de cinci ani și mergem înainte, voi iubi echipa în continuare, dar trebuie să fac acest pas. Sunt foarte supărat de reacțiile oamenilor, adică pui 1 la pauză, x final... astfel de lucruri mie nu-mi fac cinste și cred că nici lor și prefer să dau un semn că nu mai doresc să continui într-o astfel de situație”, a declarat președintele Comitetului Director al Clubului Olimpia Satu Mare, Ioan Cîmpean.
Demisia prezentată de Ioan Cimpean a fost luată în urma acuzațiilor aduse de un consilier, pe parcursul meciului de azi, cu privire la faptul că ar fi pariat pe meciul disputat azi în fața celor de la UTA Arad.
Președintele Clubului Olimpia, Dan Băbuț, a declarat pentru sportulsatmarean.ro că ”Demisia trebuie să treacă prin Comitetul Director, prin AGA, a fost o decizie pripită pe care eu nu o voi accepta. A fost o refulare vizavi de un consilier care, în loc să sprijine și să ajute echipa, a adus diverse acuzații la adresa conducerii clubului.
Olimpia Satu Mare a pierdut meciul jucat astăzi, pe teren propriu, cu UTA Bătrâna Doamnă Arad, cu scorul de 2-3 după ce la pauză a condus cu 2-1.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii