Volei | Prima înfrângere pe teren propriu pentru fetele de la CSM Satu Mare Foto: Valentin Păduraru

Volei | Prima înfrângere pe teren propriu pentru fetele de la CSM Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Voleibalistele de la CSM Satu Mare au pierdut azi, pe teren propriu, meciul din etapa a IV-a a Diviziei A2, Seria Vest la volei feminin, jucat în compania echipei ACS Agroland Timișoara, scor 0-3.
Meciul de azi a fost condus pe toată durata de echipa oaspete, volibalistele timișorence câștigând primul set cu scorul de 25-13, setul doi cu 25-17, iar setul trei, cel mai disputat, tot cu scorul de 25-17.
Dacă în primul set sătmărencele nu au condus deloc, oaspetele fiind în avantaj de la prima până la ultima servă, în setul doi, fetele antrenate de Ovidiu Groza au condus cu 1-0 și 3-1, apoi timișorencele au trecut din nou la conducere și s-au distanțat încet, dar sigur, 7-10, 11-16, 14-18, iar la final au câștigat setul doi cu 25-17.
Prima parte a setului trei a fost dominată de Agroland care a condus cu 4-0 și 5-1, însă sătmărencele au revenit și au egalat la 5, apoi s-a mers ”cap la cap”, 8-8, 9-9, 10-11, fiind cea mai echilibrată perioadă din meci, dar pe final echipa din Timișoara s-a impus cu scorul de 25-17 și a bifat a treia victorie consecutivă din acest sezon.
De altfel, conducătorii echipei Agroland Timișoara ne-au declarat că obiectivul echipei pentru acest sezon este promovarea în Divizia A1, iar acest lucru s-a văzut după staff-ul care se ocupă de echipă și după numărul jucătoarelor care au făcut deplasarea la Satu Mare.
Pentru voleibalistele pregătite de Ovidiu Groza a fost a doua înfrângere consecutivă, iar în etapa următoarea, sâmbătă, 12 noiembrie, CSM Satu Mare va juca în deplasare la CS ProVolei Arad.
CSM Satu Mare 0 – 3 ACS Agroland Timișoara (14-25, 17-25 și 17-25)

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii