Jucătorii Olimpiei Satu Mare au revenit la antrenamente Foto: Valentin Păduraru

Jucătorii Olimpiei Satu Mare au revenit la antrenamente

După o vacanţă de o lună, fotbaliştii de la FC Olimpia 2010 Satu Mare au început astăzi pregătirea pentru partea a doua a sezonului competițional 2016-2017 al Ligii 2.
Galben-albaștrii s-au reunit la ora 12,00, la stadionul Olimpia unde, după o scurtă ședință susținută de antrenorul Bogdan Andone, au făcut un antrenament de acomodare pe terenul îngheţat bocnă al stadionului.
  • ”Avem foarte mult de muncă. Din păcate, terenurile și condițiile din această perioadă nu ne avantajează deloc, tocmai de aceea încercăm să găsim o variantă să facem un cantonament în străinătate,” a spus Andone.
Alături de conducerea tehnică, au răspuns prezent 20 de jucători: Anca-Trip, Şuta, Duruş, Mureşan, Heil, Iuhas, Ciul, Villand, Onicaş, Krausz, Bura, Tudoran, Luduşan, Pană, Erdei, Kanaloş, Faur, Pop, Rus și Voicu.
Singura noutate, deocamdată, din lotul echipei este sosirea jucătorului Ionuţ Adrian VOICU, jucător care în ultimii ani a fost sub contract cu echipa din Liga 1, FC Voluntari, însă a jucat mai mult la echipa a doua care evoluează în seria a III-a din Liga 3, și pentru care a marcat 10 goluri în acest sezon.
  • ”A plecat Muntean, care a fost un jucător important pentru noi și cu care eu m-am înțeles foarte bine, și a venit Andi Voicu de la Voluntari, un jucător pe care-l cunosc și pe care l-am dorit și vara trecută, dar nu am reușit să-l aducem. Voicu poate juca pe banda stângă sau vârf de atac”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.
Bogdan Andone a stabilit programul echipei pentru următoarea perioadă și a stabilit deja două meciuri amicale. Joi și vineri jucătorii vor avea câte un antrenament, sâmbătă două antrenamente, duminică un antrenament, iar luni și marți se vor efectua vizitele medicale.
  • ”Încercăm să ne adaptăm, programul este dat peste cap din cauza condiţiilor care sunt aici. Până săptămâna viitoare, până joi, vom susţine aici câte un antrenament sau două pe zi. Marți avem un meci amical în Ungaria cu jucătorii tineri, iar joi un meci școală cu băieții de la U 21 de la Baia Mare”, a spus Andone.
Din punct de vedere financiar, Bogdan Andone ne-a declarat că nu sunt mari diferențe față de situația de la sfârșitul anului trecut, fiind în continuare restanțe financiare:
  • ”Suntem cam pe unde am lăsat echipa și așteptăm să vedem dacă se poate să obținem niște bani. Datoriile au rămas acolo plus că s-a mai adunat un salariu pe decembrie, au mai rămas două prime restante plus una din Cupa României, la care se adaugă şi salariile restante ale jucătoriilor din vara trecută. Suntem în aceeaşi situaţie. Va fi greu, dar încercăm să vedem cum putem gestiona această situaţie” a declarat Bogdan Andone.
Sursa: Sportul Sătmărean

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii