Litigii pe bandă rulantă la Olimpia Satu Mare Foto: Valentin Păduraru

Litigii pe bandă rulantă la Olimpia Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Clubul Olimpia Satu Mare pare că s-a abonat la comisiile din cadrul Federației Române de Fotbal, Camera națională de soluționare a litigiilor fiind cel mai des utilizată de foștii jucători/conducători ai echipei pentru rezolvarea litigiilor financiare.
Înainte de startul sezonului 2016/2017, clubul Olimpia se confrunta cu mari problemele financiare, iar fostul președinte al Comitetului Director, Catrinel Raț împreună cu actualul președinte Attila Karda și alte trei persoane au hotărât să împrumute în nume propriu câte 10.000 lei de la C.A.R.P Satu Mare bani care au ajuns la clubul Olimpia și au fost folosiți pentru ”funcționarea” echipei.
La momentul împrumutului, toată lumea a fost fericită, Catrinel Raț declarând ”e un ajutor foarte bun până când ne vom reveni din această problemă financiară, situația se va rezolva undeva după 1 ianuarie, așa că până atunci acesta este un ajutor foarte mare de la CARP”.
Problemele au apărut în acest an când Catrinel Raț a depus un memoriu la Camera națională de soluționare a litigiilor din cadrul FRF prin care solicită să se achite suma împrumutată de la C.A.R.P Satu Mare:
  • Am depus un memoriu la Camera națională de soluționare a litigiilor prin care am solicitat să se achite împrumutul de la C.A.R.P Satu Mare. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, însă înțelegerea a fost că banii se vor restitui la începutul anului când se virează cotizațiile de la Consiliul Județean și Consiliul Local. Din păcate, nu am reușit să vorbesc cu conducerea clubului, iar timpul trece, împrumutul a trecut de șase luni și se vor calcula dobânzi la suma împrumutată...”, a declarat Catrinel Raț pentru sportulsatmarean.ro.
Camera națională de soluționare a litigiilor din cadrul FRF a dat termen în data de 28 martie pentru soluționarea aceastei spețe, iar în ultima ședință a Camerei, clubul FC Unirea Dej a reclamat clubul Olimpia într-un alt litigiu care va fi soluționat în data de 30 martie.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii