Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Polițistul David Remus Florin, locul I la finala Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

În perioada 11 - 14 iulie 2017 a avut loc etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, eveniment ce s-a desfăşurat în municipiul Bacău. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost reprezentat la această competiţie de un agent din cadrul Postului de Poliţie Comunal Certeze.
Poliţistul a concurat atât la proba de concurs individuală: 200 m liber cât şi la proba ştafetă 4x50m liber alături de trei colegi din alte inspectorate, iar cum era de aşteptat, acesta s-a întors încununat de succes.
Astfel, agentul de poliţie David Remus-Florin a ocupat locul I la ambele probe de concurs.
La manifestare au fost prezenţi 72 de reprezentanţi din cadrul tuturor structurilor ministerului.
Poliţistul sătmărean David Remus-Florin, are 28 de ani şi îşi desfăşoară activitatea profesională în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Secţia de Poliţie Rurală Negreşti Oaş,
L-am putea descrie ca pe un poliţist model care în timpul liber practică diferite sporturi printre care și înotul. Fiind de copil o fire foarte activă, părinții l-au dus pentru prima dată la bazinul de înot la vârsta de 6 ani. Foarte receptiv, a reușit în scurt timp să invațe primele procedee ale acestui sport, iar în scurt timp a participat la concursuri.
Acest sport i-a adus de-a lungul timpului pe lângă satisfacţii și peste 300 de medalii obţinute la competiţii naționale si internaționale.

Lasă un comentariu