Liga 3 | Etapa 13 | Avântul Reghin 1 - 0 FC Unirea Tăşnad Foto: Sportul Sătmărean

Liga 3 | Etapa 13 | Avântul Reghin 1 - 0 FC Unirea Tăşnad

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etapa a XIII-a a campionatului Ligii 3 a fost cu ghinion pentru echipa FC Unirea Tășnad, jucătorii pregătiți de Marius Botan și Moise Bogdănel fiind învinși cu scorul de 1-0 în deplasarea de la Avântul Reghin.
Pe lângă problemele financiare cu care se confruntă tășnădenii, în meciul de azi au lipsit cinci jucători de bază, Bogdan Faur și Gabriel Cădar (ambii suspendați pentru cumul de cartonașe),Vădan, Bakai și Vereș (toți trei accidentați), înlocuitorii acestora descurcându-se bine, însă nu suficient pentru a obține un rezultat pozitiv.
Unicul gol al partidei a fost marcat după o lovitură de colț, în minutul 65, Cristian Merdariu înscriind cu o lovitură de cap din centrul careului tășnădean. După marcarea golului, cele două echipe au sărit peste construcție încercând să înscrie pe contraatac, însă jocul a fost mai mult fragmentat și cu excepția câtorva faulturi urmate de cartonașe galbene și a eliminării lui Stanciu (min. 75) și a unui jucător de la gazde, nu s-a mai întâmplat nimic interesant pănă la finalul meciului.
Este a cincea etapă consecutivă în care jucătorii tășnădeni nu reușesc să câștige, ultima victorie fiind obținută în urmă cu mai bine de o lună, 3-1 pe teren propriu cu CS Iernut. Până la finalul turului mai sunt de jucat două etape, iar conducerea clubului se confruntă cu mari probleme financiare, banii necesari pentru deplasarea la Reghin, dar și pentru cazare și masă au fost strânși de inimoșii suporteri tășnădeni.
  • ”Ne bucură enorm de mult că sunteți alături de noi, ne dă putere să mergem mai departe și sperăm că gestul vostru va responsabiliza și autoritățile locale și vor scoate formația din impas măcar în al 12-lea ceas”, este mesajul de mulțumire transmis de conducerea clubului.
Ieri, în primele patru meciuri ale etapei, Sănătatea Cluj și Universitatea Cluj s-au impus în deplasare la Gaz Metan Mediaş II, respectiv Metalurgistul Cugir, iar Unirea Alba Iulia și CFR Cluj II și-au câștigat meciurile de pe teren propriu. Universitatea Cluj conduce seria a V-a, cu 29 puncte.
Sâmbătă viitoare FC Unirea Tăşnad va juca ultimul meci din acest an pe teren propriu, iar oaspeții tășnădenilor vor fi cei de la Industria Galda, care ocupă locul 3 în Seria 5.

Etapa 13 | Avântul Reghin 1 - 0 FC Unirea Tăşnad (0-0)
Stadion: Avântul (Reghin - Mureş);
Arbitru: Rodina Vasile (Alba);
Arbitri asistenți: Popa Daniel (Alba) și Meres Robert (Cluj-Napoca);
Observatori: Comsea Ovidiu (Sibiu) și Toma Ivan (Bistriţa Năsăud);
FC Unirea Tășnad: Cherecheș - Bălău, Parnău, Cătună, Bercean (Silaghi Mario), Mureșan, (Bolba), Silaghi Raul (Dascal), Stanciu, Ciul, Nagy, Chivari;
Antrenori: Marius Botan și Moise Bogdănel;
 
Rezultate Liga 3, Seria 5, etapa 13:
Vineri, 17 noiembrie, ora 14:00:
Unirea Alba Iulia 2 - 0 FC Avrig
Gaz Metan Mediaş II 0 - 3 Sănătatea Cluj
Metalurgistul Cugir 1 - 2 Universitatea Cluj
CFR Cluj II 2 - 0 Unirea Dej
Sâmbătă, 18 noiembrie, ora 14:00:
CS Iernut 0 - 3 Performanţa Ighiu
ACS Fotbal Comuna Recea 3 - 0 Viitorul Ghimbav (neprezentare Ghimbav)
Avântul Reghin 1 - 0 FC Unirea Tăşnad
Industria Galda a stat.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii