Imprimă această pagină

Află prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vremea va continuă să fie foarte călduroasă în cea mai mare parte a țării până miercuri, după care temperaturile vor scădea ușor, vor urca din nou în weekend, urmând ca săptămâna viitoare să ajungă la nivelul normal pentru această perioadă, potrivit prognozei pentru următoarele două săptămâni, emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Prima săptămână va fi caracterizată de un regim termic oscilant al valorilor diurne, astfel media maximelor va fi în scădere de la 32 de grade în 2 septembrie, până spre 26 de grade în data de 4 septembrie, după care va crește spre 28...29 de grade în zilele de 5 și 6 septembrie și ulterior va scădea din nou spre 24 de grade în 8 septembrie.

În cea de a doua săptămână se vor înregistra temperaturi maxime, în medie, cuprinse între 21 și 23 de grade, valori apropiate de normele climatologice specifice perioadei. Media minimelor termice se va situa între 13 și 15 grade în perioada 2-9 septembrie, apoi va avea o tendință de scădere ușoară, spre 10 grade, valoare ce se va înregistra până la finalul intervalului.

Ploi în general slabe vor apărea în ziua de 3 septembrie, iar în perioada 7-12 septembrie, temporar, vor fi averse și este posibil ca local să se cumuleze cantități mai însemnate de apă.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii