banner draxkmaier satu mare

FOTO | S-a deschis primul Centru educațional pentru copiii din Negrești-Oaș

S-a deschis primul Centru educațional pentru copiii din Negrești-Oaș, o inițativă a Asociației Edutopia, care sprijină educația, cultura, sportul și performanța în comunitatea negreștenilor.

Inițiatoarea acestui proiect este Alina Dragoș.

”Este un proiect inovator care, alături de altele pe care noi le derulăm, reușește să rezolve o mare necesitate socială: aceea de a oferi copiilor noștri un mediu creativ de dezvoltare a personalității și a îndemânării, de a preveni marginalizarea și excluderea copiilor cu posibilități reduse și de a îmbunătăţi serviciile de educaţie şi cultură. Acest proiect vine să completeze investițiile masive pe care noi le derulăm pentru modernizarea și reabilitarea școlilor și grădinițelor, oferind un mediu atractiv copiilor”, a spus primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.


”Am fost mereu alături de mediul de afaceri negreștean și nu pot să nu vă destăinui că îmi surâde inima de bucurie când văd că inițiativele private se concretizează în investiții valoroase pentru întreaga comunitate negreșteană pe termen lung. Pentru că un oraș dezvoltat, așa cum ni-l dorim cu toții, poate fi posibil doar atunci când administrația și mediul privat își dau mâna. Doar atunci când împreună reușim să identificăm nevoiele reale și, tot împreună, găsim soluții”, a mai spus primarul Negreștiului.


”Mai ales în faza de început este important să susținem împreună aceste activități pentru a le putea crește și pentru ca tot mai mulți copii negreșteni să poată beneficia de ele”, a mai spus Fedorca.

Lasă un comentariu

cbasatumare

ads4 2
coica dorel primar
campaniealbu

centrulgmzamfirescu

cosminprimar
energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii