banner draxkmaier satu mare

Asociația Uniți pentru Satu Mare donează echipamente şi aparatură medicală Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

 

Asociația Uniți pentru Satu Mare, consecventă scopului pentru care a fost înființată este alături de toți sătmărenii în aceste vremuri de grea încercare. Prima urgență pentru asociație este asigurarea protecției medicilor din spitale, punctele strategice vitale în combaterea și limitarea efectelor virusului SarsCoV-2.

  • ”Am transmis comenzi pentru materiale de protecție a medicilor și aparatură medicală în valoare de aproximativ 250.000 de lei. Este vorba de 5.000 de măști de protecție de tip FPS 2, un aparat de ventilație mecanică, 150 de dispensere, 16 aparate de emisie-recepție, necesare pentru comunicare în interiorul spitalelor”

Mesajul transmis de Asociația Uniți pentru Satu Mare:

Asociația Uniți pentru Satu Mare, consecventă scopului pentru care a fost înființată este alături de toți sătmărenii în aceste vremuri de grea încercare. Prima urgență pentru asociație este asigurarea protecției medicilor din spitale, punctele strategice vitale în combaterea și limitarea efectelor virusului SarCov-2. Ca atare, toți asociații au donat sume consistente de bani, în cuantum de peste 200.000 de lei. Prin generozitatea unor sătmăreni, în contul asociației au mai intrat aproximativ 150.000 de lei. Separat de aceste donații, unii membrii ai asociației, în calitate de persoane fizice private, au făcut și fac, în continuare, donații, în bani și materiale, de sute de mii de euro unor unități spitalicești din municipiul și județul Satu Mare. Am transmis comenzi pentru materiale de protecție a medicilor și aparatură medicală în valoare de aproximativ 250.000 de lei. Este vorba de 5.000 de măști de protecție de tip FPS 2, un aparat de ventilație mecanică, 150 de dispensere, 16 aparate de emisie-recepție, necesare pentru comunicare în interiorul spitalelor. O parte din aceste materiale au fost distribuite la unitățile spitalicești, iar în zilele următoare este așteptată sosirea materialelor deja comandate.

În continuare, încercăm aprovizionarea unităților spitalicești cu necesarul de maximă urgență, în primul rând cu chiturile de testare rapidă!!! (foarte scumpe dar strict necesare pentru toți), în așa fel încât să sprijinim eficient lupta medicilor pentru însănătoșirea bolnavilor.
​Secundar, în măsura posibilităților, în viitor, asociația urmărește sprijinirea materială de urgență a căminelor de bătrâni, a caselor de copii și a oamenilor în nevoie.
Toate sumele de bani care s-au strâns și se vor strânge în contul asociației vor fi utilizate exclusiv în lupta cu noul coronavirus, precum și pentru ajutorarea persoanelor defavorizate, copii și bătrâni.
Stimați sătmăreni,
​​Asociația Uniți pentru Satu Mare a dovedit atașament și dedicație pentru Satu Mare și sătmăreni. Sunt cunoscute manifestările pe care le-am organizat cu ocazia unor momente aniversare excepționale atât pentru România, cât și pentru comunitatea noastră locală și județeană. Știți prea bine că imaginea Asociației Uniți pentru Satu Mare este a preotului dr. Vasile Lucaciu, erou și făuritor al Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Noi respectăm figura acestui mare patriot care, în egală măsură i-a iubit și i-a respectat pe toți locuitorii zonei sătmarului. La rândul nostru, iubindu-i și respectându-i pe toți sătmărenii, acum în vremuri de grea restriște, facem un apel la toți sătmărenii să contribuie la realizarea scopului imediat al asociației noastre, în egală măsură beneficiu pentru toți sătmărenii: lupta cu noul coronavirus SarCov-2, limitarea efectelor bolii pe care o provoacă și eradicarea ei.
​Garanția reușitei suntem noi toți, uniți!, iar suportul moral îl reprezintă faptele noastre, marcate de iubire, grijă și respect față de toți sătmărenii.
​​
​Datele necesare pentru efectuarea donațiilor sunt următoarele:
ASOCIAȚIA UNIȚI PENTRU SATU MARE
Sediul: str. Tudor Vladimirescu nr. 2 ap. 9 Satu Mare.
Cont bancar: RO06UGBI0000342012203RON
Garanti BANK Satu Mare.
CUI: 39764070

uniti pentru satu mare

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii