banner draxkmaier satu mare

Poliția ne arată cum atragem hoții. Atenție ce postați din casă pe rețelele sociale!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliția Română și agenția de publicitate Mercury 360 au creat un personaj pe nume Luis Calificatu care să le atragă atenția oamenilor că pozele pe care le pun pe facebook sau instagram pot atrage atenția hoților.

Astfel, Luis Calificatu a urmărit zeci de utilizatori de social media, printre care și 8 influenceri, și le-a transformat pozele personale într-un catalog cu obiecte de vanzare.

”Îți place să te lauzi? 

Numai bine că Luis Calificatu și-a făcut catalog online de vânzări și face update zilnic cu produse filate. Ai grijă ce postezi că s-ar putea să fie cineva care își dorește ce ai prin poze.

Prețul mic face diferența, iar online-ul nu duce lipsă de oferte.

Este o idee prin care atragem atenția că nu este recomandat să îți etalezi în mediul online absolut toată viața și toate bunurile de valoare. Există un X sau Y, undeva acolo, care dorește să cumpere „ultimul răcnet” de ceas de la Luis Calificatu. 

V-ați prins? Calificatu?”

Catalogul se găsește aici: instagram.com/luis.calificatu

Cu acordul utilizatorilor “filați” pe retelele de socializare, personajul Luis Calificatu a preluat pozele acestora și le-a pus pe profilul său de Instagram, modificate: le-a ascuns fețele și lângă obiectele de valoare a pus prețul de vânzare la negru.

luis calificatu

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii