AJOFM Satu Mare organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare organizează în data de 20 mai o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul orar 9.00 – 16.00. 

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor, aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional. 
Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea  cererii cu oferta de locuri de muncă , existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.
Angajatorii interesați în selecționarea forței de muncă sunt invitați să participe la Bursă pentru a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.
Agenții economici care doresc să  participe la acest eveniment sunt invitați să-și depună ofertele privind locurile de muncă vacante online la adresa  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . sau direct la sediul agenției, Satu Mare strada Ion Ghica nr.36.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii