Antreprenori din patru județe, prezenți la evenimentul anului „Business Forum Nord-Vest”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a salutat astăzi deschiderea evenimentului de business al anului, „Business Forum Nord-Vest”, care se desfășoară timp de două zile la Satu Mare și a prezentat antreprenorilor din cele patru județe participante - Satu Mare, Bihor, Sălaj și Maramureș - potențialul economic al județului Satu Mare.  

Pataki Csaba a pus accent pe proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere și a amintit aici drumul expres Satu Mare - Baia Mare și Centura municipiului Satu Mare, care va fi legată de șoseaua de autostrăzi din Ungaria, două mari investiții care odată finalizate vor da un puternic impuls dezvoltării economice a întregii zone de nord-vest a României. 
“Este extrem de important ca dumneavoastră, antreprenorii, să vă implicați în educație și să creați parteneriate cu școlile care promovează învățământual dual, pentru a oferi economiei forță de muncă în acord cu cererea reală a pieței. Noi vă sprijinim în acest sens. După doi ani de stagnare este vital să ne adunăm forțele și să creștem împreună întreaga zonă”, a spus Pataki Csaba în deschiderea evenimentului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii