Imprimă această pagină

Activităţi recreative dedicate copiilor în Piața 25 Octombrie, de Ziua Pompierilor din România

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cu prilejul sărbătoririi Zilei de 13 Septembrie - Ziua Pompierilor din România, în data de 12 Septembrie 2022, între orele 10:00 – 13:00, se va organiza Ziua Porților Deschise de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență  “Someș” al județului Satu Mare, în P-ța 25 Octombrie. 

Cu această ocazie se vor organiza activități interactive pentru copii, prezentarea tehnicii și a accesoriilor de intervenție, lecții de prim ajutor și informări preventive. 
În data de 13 Septembrie 2022, între orele 10:00 – 13:00, se va organiza Ziua Porților Deschise și la sediile subunităților de intervenție din localitățile Carei, Negrești Oaș, Tășnad și Turț.
Ziua Pompierilor din România este o sărbătoare anuală care comemorează Bătălia de la Dealul Spirii, din anul 1848, la București, între compania de pompieri condusă de Căpitanul Pavel Zăgănescu și un corp de armată al Imperiului Otoman. Această zi a fost desemnată ca ziua pompierilor din România, în cinstea eroismului de care a dat dovadă subunitatea de pompieri în acea luptă din timpul Revoluției Române.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii