Imprimă această pagină

”Let’s Do It, Romania!” organizează ziua de curăţenie naţională. Judeţul Satu Mare se alătură campaniei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

”Let’s Do It, Romania!” organizează pe 17 septembrie o nouă zi de curăţenie naţională.

Voluntarii sunt aşteptaţi să strângă deşeurile din natură şi să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune. Sunt așteptați să se alăture acestui demers voluntari din 34 de judeţe între care se numără și Satu Mare.
Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, Romania!, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.
Acțiunea se desfășoară în întregul județ, fiecare primărie a fost dotată cu saci menajeri și mănuși, iar în municipiul Satu Mare, la această acțiune au fost mobilizate cadrele didactice care, alături de copiii voluntari din clasele I-VIII, vor ecologiza zonele de lângă școlile lor, iar elevii de liceu voluntari vor ecologiza zonele unde au fost semnalate deșeuri.
Doritorii se pot înscrie pe https://membership.letsdoitromania.ro/access/login/.  Pentru informații suplimentare, pot contacta coordonatorii județeni https://letsdoitromania.ro/contacte/
De asemenea, Let’s Do It, Romania! îi invită pe cei care doresc să fie parte din schimbare să fie voluntari digitali, adică să marcheze în aplicația TrashOut deșeurile pe care le întâlnesc în natură.
În acest an, Asociaţia ”Let’s Do It, Romania!” a sprijinit echipa ”Let’s Do It, Ucraina!” cu patru transporturi de 25 de tone cu alimente neperisabile, echipamente de comunicaţii, medicamente, corturi şi mâncare pentru animale, haine călduroase, saci de dormit care au fost direcţionate către cetăţenii ucraineni.
Partenerii instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva.
Companiile care susțin misiunea Let’s Do It, Romania! sunt Johnson&Johnson, Pragmatic Play, Neumarkt și Decathlon. 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii