Imprimă această pagină

Ce activități vor fi supravegheate de jandarmii sătmăreni în acest weekend?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Acest sfârșit de săptămână aduce mai multe evenimente cultural artistice în județul nostru: ”Festivalul produselor din inima Sătmarului” de la Livada și ”Festivalul Gastronomic” ediția a XII - a care se va desfășura la Tășnad, activități la care se așteaptă participarea unui public numeros.

Meciul de fotbal ce se va disputa între echipele CSM Satu Mare și CFR 2 Cluj Napoca este altă misiune la care jandarmii sătmăreni vor fi prezenți la datorie.
În cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, jandarmii sătmăreni vor răspunde prezent la toate misiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru prevenirea unor evenimente nedorite.
Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.
Jandarmeria reamintește că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii