Imprimă această pagină

Let’s do it, Romania! | 2204 voluntari au strâns 1059 de saci cu deşeuri din județul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022, Asociația “Let’s do it, Romania!” a organizat Ziua de Curățenie Naționala. 

Sute de localităţi din întreaga ţară au organizat acţiuni de colectare a deşeurilor de toate tipurile. Din 2010 şi până în prezent peste două milioane de voluntari au participat la aceste acţiuni oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.
În ciuda vremii ploioase, angajați ai instituțiilor publice, membri ai ONG-urilor, elevi si părinți s-au alăturat celei mai mari campanii de curățenie la nivel internațional, oferind un exemplu de mobilizare: 2204 voluntari au strâns 1059 de saci cu deşeuri. 
Instituția Prefectului Județului Satu Mare, Primăria Satu Mare, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean  Satu Mare, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare Direcția Silvică Satu Mare, Inspectoratul Școlar Satu Mare, precum si Draxlmaier Satu Mare, Auchan Satu Mare, Omniasig filiala Satu Mare și Asociatia de Tineret, Turism și Ecologie Cutezatorii Munților au susținut proiectul cu resurse si voluntari. 
Acțiunile de ecologizare vor continua în perioada următoare în localitățile care din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile nu le-au putut realiza.
Asociația Let’s do it, Romania! mulțumeste tuturor voluntarilor implicati care nu s-au lasat descurajați de ploaie si s-au mobilizat in acțiunea de curatenie. 

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii