Imprimă această pagină

O nouă razie în piețe | Alți doi traficanți de țigări, prinși de polițiștii locali

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Poliția Locală a municipiului Satu Mare continuă acțiunile de prevenire a activității infracționale în zonele aglomerate din jurul piețelor.
Un echipaj al Poliției Locale în colaborare cu un echipaj al Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au făcut azi o nouă verificare a zonei Pieței Someș. În urma verificării a fost depistat D.R., în vârstă de 36 de ani, care comercializa țigări de proveniență ucraineană. Asupra lui au fost găsite 15 pachete de țigări de mărci diferite. În aceași zonă, pe Aleea Tisa, echipajul Poliției Locale l-a mai depistat pe V.A., de 37 de ani, care comercializa țigări de proveniență ucraineană. Asupra lui au fost găsite 11 pachete de țigări de proveniență ucraineană.
Polițiștii locali au dat în aceste două cazuri sancțiuni la Legea 12/1990 privind protecția cetățenilor față de comertul ilicit, persoanele vizate fiind amendate cu 2.000 de lei fiecare.
Efectivele din cadrul Poliției Locale, împreună cu reprezentanţi ai Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare vor organiza și în perioada următoare acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit de tutun, în piețele din municipiul Satu Mare, dar și în zonele mai aglomerate.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii