Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

EXPO Fabricat în Satu Mare, ediția a VII-a

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociația Economică Româno-Germană Satu Mare în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor Satu Mare organizează evenimentul: EXPO – 2018 „Fabricat în Satu Mare” editia a VII-a.

Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 mai 2018 în hala fostului Supermarket INTEREX, din municipiul Satu Mare.
În conferința de presă de marți, 20 martie 2018 la sediul asociației Paula Fogaș și Sorina Tulan, membre în comitetul director a Asociației Economice Româno-Germane pentru Regiunea de Nord Vest și Tiberiu Markos, vicepreședinte în cele două asociații au prezentat faptul ca expoziția se reprofilează începând cu acest an, pe tematici specifice.
Din acest motiv, pentru prima expoziție cu tematica specifică, s-a ales un domeniu de impact și interes major pentru sătmăreni și anume: Apa, turismul și produsele alimentare tradiționale sătmărene.

 

Evenimentul își propune să-i aducă împreună, timp de trei zile, pe acei „furnizori” și „consumatori” (dar nu in mod exclusiv), care au obiectul de activitate legat de apă, pe cei care iubesc turismul hidrotermal, pe cei interesați de produsele alimentare produse la noi, de vinotecile și pălinciile noastre, respectiv pe cei care susțin sau sunt amatori ai sporturilor acvatice.
Expoziția tematică a anului 2018 va promova următoare domenii:
- industria legata de apă și de exploatarea resurselor de apă
- produsele agroalimentare, inclusiv vinotecile și pălinciile sătmărene
- turismul legat de apă: cel de rexare și cel balneoclimateric și sporturile acvatice
- turismul clasic: hoteluri, pensiuni, restaurante, castele, cetăți,..
Programul expozițional este de vineri, 11 mai se desfasoară între orele 14,00 și 18,00, iar sâmbătă și duminica, 12-13 mai, între orele 10,00-18,00.
Vizitatorii vor avea parte de prezentare oferte din partea expozanților, demonstrații live, simpozion: ”Importanța apei în viața noastră - Fiecare picatura contează” prezentat de Apaserv, prezentare de rețete tradiționale, degustări, prezentare de vinuri, degustări, demonstrații sportive, prezentare de modă, etc.
Cei care doresc să participe și/sau să devină sponsori ai evenimentului se pot adresa organizatorilor pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: 0261-710.316 sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii