Imprimă această pagină

Eveniment aniversar al clubului foto „Vasile Vénig László” din Carei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc aseară unul dintre cele mai importante evenimente din cadrul Toamnei Artei Fotografice 2018, în organizarea Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei.

Clubul foto careian a sărbătorit cinci ani de la înființare. Cu această ocazie a fost lansat primul album foto comun „Point of Views” și a avut loc vernisajul unei expoziții de fotografie cu același titlu, ce cuprinde creații de înaltă valoare artistică și exprimă viziunea artiștilor, dar și transformarea profesională a acestora din ultimii ani.
Evenimentul a fost deschis și moderat de Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei, după care au luat cuvântul Eugen Kovács, primarul Municipiului Carei, dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei, Stefan Tóth AFIAP, preşedintele Clubului Fotografic "Nufărul" şi al Asociaţiei "Euro Foto Art" din Oradea, și Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.
Momentul artistic a fost realizat de formația de muzică renascentistă „Carmina Renascentia”, care a interpretată o suită de melodii din secolele XV – XVI.
În cadrul expoziției se găsesc fotografii alb negru și color, de diverse genuri, de la portrete, la peisaje realizate de: Bikfalvi Zsolt, Csomai Dávid, Dragoș Georgescu, Enyedi Zsolt, Farkas Alexandra, dr. Hágó Attila Nándor și Simay Zsolt.
Albumul foto, precum și evenimentele din cadrul Toamnei Artei Fotografice au fost realizate pe baza unui proiect elaborat și finanțat de Consiliul Local al Municipiului Carei.
Expoziția poate fi vizitată timp de două săptămâni, conform programului de vizitare a Castelului, de marți până duminică, între 09.00 și 16.30.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii