Imprimă această pagină

Spectacolele Teatrului de Nord se văd online

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sâmbătă și duminică, spectacolele „Almost, Maine" și „Micul Prinț" publicate pe YouTube au avut peste 2.500 de vizualizări în două zile.

Iniţiativa Trupei „Mihai Raicu" de a difuza online spectacole înregistrate a avut mare succes în rândul publicului. „Almost, Maine" - varianta filmată la premieră, ultimul spectacol în care a jucat regretatul nostru prieten Cristian Dan - și „Micul Prinț" au fost urmărite şi de români din diaspora, mulţi privitori fiind încântaţi de ocazia oferită de Teatrul de Nord.

 

Trupa „Mihai Raicu" va continua publicarea spectacolelor înregistrate în condiții tehnice foarte bune, care au avut premiera în ultimele stagiuni, dar vom încerca și o selecție de spectacole memorabile din arhivă, filmări realizate cu tehnologia acelor timpuri.

 

Fiecare publicare nouă va fi anunțată printr-un eveniment pe facebook și pe site-ul teatrului, și va fi postată în regim de spectacol, cu oră de începere. Toate înregistrările vor rămâne disponibile gratuit, pe pagina de YouTube, pe întreaga perioadă în care sala de spectacole este închisă publicului.

 

 Pagina de YouTube a Trupei „Mihai Raicu":

 

https://www.youtube.com/channel/UCgprKyhEl6dSBIO8Q64Qwaw/videos    

 

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/teatrul.denord/  

 

 ”Dragi spectatori, spectacolele pe care le veți vedea online nu sunt transmise live ci sunt reprezentații înregistrate, care s-au jucat cu public în sală, și care surprind și o parte din reacțiile spectatorilor noștri (a celor mici în special). Urmăriți pe pagina de facebook a Teatrului de Nord mesajele noastre „de stat acasă". Rămânem aproape, să fim sănătoşi şi să ne bucurăm de frumos!” este mesajul conducerii Teatrului.

 

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii