Imprimă această pagină

”Noi ne potrivim?!” - concurs organizat de Centrul Cultural al Municipiului Carei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Centrul Cultural al Municipiului Carei organizează concurs ”Noi ne potrivim?!”.

Concursul se adresează cuplurilor, căsătorite sau necăsătorite, care consideră că se cunosc suficient de bine pentru a răspunde celor 20 de întrebări surpriză pregătite de organizatori. Concursul se va desfășura în aer liber, în curtea Centrului Cultural Carei, cu respectarea măsurilor de prevenție și distanțare socială. 

 

Distanțarea între partenerii cuplurilor participante nu este obligatorie. Partenerii de cuplu vor răspunde la aceleași întrebări, ulterior organizatorii vor suprapune răspunsurile acestora și le vor valida pe cele identice, pe baza cărora se va alcătui clasamentul. 

 

Primele trei cupluri care vor răspunde la fel la cele mai multe întrebări vor fi premiate de către sponsorii: Polipol- set perne decorative 6 buc., Techno Service- grill electric 6 pers., G&H Trudi- CD player cu radio și ceas electronic.

 

Participanții se pot înscrie și pot obține informații la numerele de telefon: 0261865006 sau 0742021668 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până marți, 9 iulie 2020. Participanții sunt rugați să ne lase numerele de contact și numele. Concursul va avea loc joi, 13 iulie 2020, începând cu ora 18.00.

 

 

Accesul la eveniment este limitat! Fiecare cuplu înscris în concurs va primi gratuit maxim 8 invitații pentru susținătorii săi.

 

 

În caz de vreme nefavorabilă concursul va fi amânat!

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii