Imprimă această pagină

Teatrul de Nord reia spectacolele în Sala Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prima veste bună din noul an pentru iubitorii de teatru este redeschiderea sălilor de spectacol.

Trupa ”Mihai Raicu” a reînceput repetițiile și pregătește un program de spectacole, sperând că lucrurile vor evolua bine în continuare: ”Chiar dacă vă putem oferi doar 30% din capacitatea sălii, bucuria și emoția de a fi împreună este de 100%”

Duminică 10 ianuarie, de la ora 19:00, campionii noștri la improvizație vă provoacă să vă aventurați în lumea poveștilor inventate și să participați activ cu propuneri și idei la un nou SPECTACOL IMPROVIZAT, un spectacol la care actorii și spectatorii lucrează cot la cot. 

Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

Improvizatori: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Gîjulete și Andrei Stan.

Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust, inteligent, amuzant și dinamic.

Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 20 lei (studenți, elevi, pensionari)

Rezervări și bilete: Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6

Telefon: 0261712106 | Program: de la 10.00 la 13.00 și cu o oră înainte de începerea spectacolului. 

www.teatruldenord.ro

https://www.facebook.com/teatrul.denord/ 

__________________ 

Teatrul de Nord Satu Mare își întâmpină spectatorii în condiții de siguranță, accesul în spațiul destinat publicului este permis doar după măsurarea temperaturii cu termometru non-contact. Intrarea în teatru se face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m și a marcajelor amplasate. Purtarea măștii de protecție este obligatorie. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de instituție. Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea asigurării distanţei fizice.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii