Imprimă această pagină

Complexul Hotelier Aurora, reabilitat și modernizat, după aproape 50 de ani de când a fost dat în folosință

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Complexul Hotelier Aurora, reabiliat și modernizat, după aproape 50 de ani de când a fost dat în folosință. Investiția de peste un milion de euro a fost prezentată azi, în cadrul unei conferințe de presă, de managerul Traian Păcurar și echipa acestuia.

Domeniul de activitate în care s-a realizat investiția propusă prin proiect a fost cel al activităților de turism, cazare și alimentație. Complexul Hotelier Aurora are acum o haină nouă cu săli de conferințe, camere primitoare, restaurant, bar și grădină de vară moderne, unde sunt servicte produse preparate de persona calificat și maistru bucătar, sală de fittnes, jacuzzi, frizerie și coafură.

Parterul clădirii a fost complet reabilitat și modernizat, formând împreună cu celebra grădină de vară un spațiu unitar, amenajat și decorat cu cel mai modern mobilier și cu picturi originale aparținând unui artist sătmărean.

Complexul Hotelier Aurora își va începe activitatea de joi, 15 aprilie, iar inaugurarea oficială va avea loc în data de 20 aprilie, când se presupune că municipiul Satu Mare va ieși din scenariul roșu.

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii