Shopping City Satu Mare aduce stelele mai aproape în cadrul Serilor de astronomie, pe 30-31 iulie și pe 20-21 august

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe 30 și 31 iulie, de la ora 19.00, Shopping City Satu Mare deschide ediția din acest an a Serilor de Astronomie, un eveniment inedit dedicat celor mici și celor mari deopotrivă.

Călătoria prin Univers va fi coordonată de cel mai bun ghid,  Cătălin Beldea, vânător de eclipse și editor de astronomie al revistei Știință și Tehnică, iar vizitatorii se vor bucura de informații curatoriate de experți, concursuri, dar și de întâlnirea cu Profesorul Trăsnit. Evenimentul se va desfășura pe terasa centrului comercial sau în interior (în funcție de condițiile meteo), iar accesul este gratuit.
Profesorul Trăsnit va deschide seara cu o sesiune de experimente de chimie, fizică și astronomie și va explica noțiuni științifice pe înțelesul copiilor, în stilul caracteristic.
Programul va continua cu o prezentare interactivă susținută de Cătălin Beldea, care îi va ajuta pe participanți să afle informații esențiale despre Univers. Mai mult, acesta le va împărtăși curioșilor imagini și detalii despre unele dintre cele mai spectaculoase expediții ale sale spre eclipse totale de Soare.
În plus, vizitatorii vor putea să interacționeze și să folosească telescoape profesionale, dar și o copie a Hubble Space Telescope funcțională, prin care să admire stelele și planetele. 
De asemenea, pentru a imortaliza momentul, Shopping City Satu Mare le oferă participanților un corner special cu „oglinzi spațiale” pentru selfies: copii la scara 1/100 a oglinzii telescopului spațial James Webb Space Telescope în miniatură. 
Mai mult, pe toată durata evenimentului, participanții vor avea ocazia să participe la concursuri cu premii garantate sau să se implice în construcția unei comete. 
Accesul la eveniment este gratuit. Următorul eveniment al proiectului va avea loc în serile de 20-21 august. Mai multe detalii despre evenimentele și campaniile Shopping City Satu Mare se regăsesc pe site-ul centrului comercial shoppingcitysatumare.ro , pe pagina de Facebook și cea de Instagram.
Despre Shopping City Satu Mare
Situat într-o zonă centrală a orașului Satu Mare, pe strada Careiului, nr. 17, Shopping City Satu Mare este centrul comercial regional dominant al județului. Datorită amplasării sale centrale, Shopping City Satu Mare este o destinație ușor accesibilă pentru vizitatorii din toate zonele orașului. 
Cu un mix bogat de magazine de fashion, încălțăminte și accesorii, centrul comercial reunește sub același acoperiș branduri internaționale precum: LC Waikiki, BSB, Reserved, Hervis, CROPP, Intersport, Office Shoes, Douglas, Nobila Casa, Meron, SMYK, KIK, Noriel, Dinoland, IN Street, KENDRA, CCC, Benvenuti. Ofertei de retail i se adaugă numeroase restaurante precum Lucky Noodles, Mesopotamia, Capricci, IKOS, Restaurant Transilvania, KFC, DaboDoner și Noodle Pack. De asemenea, vizitatorii se pot bucura și de o parcare spațioasă, distribuită pe 2 niveluri, și de terase exterioare primitoare, care oferă o priveliște perfectă a râului Someș. 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii