Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 12 august

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 12 august: PREMIERELE SĂPTĂMÂNII:

  • Bestia
  • Animăluțe Furioase: Legenda lui Hank

 

BESTIA ( AP12 )

 

PREMIERĂ: 12 August

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Dramă, Aventură, Horror

DISTRIBUȚIE: Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley , Leah Sava Jeffries

SINOPSIS: 

Un văduv se întoarce în Africa de Sud, unde și-a cunoscut soția, într-o călătorie planificată de mult cu fetele sale, într-o rezervație de vânătoare administrată de un vechi prieten de familie. Curând, însă, un leu feroce, vânător de oameni, începe să-i pândească.

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ:  

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ:  

 

 

ANIMĂLUȚE FURIOASE: LEGENDA LUI HANK( AG )

 

PREMIERĂ: 12 August

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Comedie, Actiune, Animatie

DISTRIBUȚIE: Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Michael Cera, Mel Brooks, Michelle Yeoh

SINOPSIS: 

Hank, un câine adorabil cu capul în nori își dorește să devină maestru samurai și pornește în căutarea destinului său. Din păcate pentru el, ceea ce găsește în schimb este un oraș ciudat și neprimitor denumit Kakamucho. Acolo, fără să vrea, iese în evidență, având în vedere că este singurul câine și restul locuitorilor sunt... pisici! Și, așa cum știm cu toții, pisicilor chiar nu le plac câinii. Disperat să le mulțumească orășenilor, Hank devine fără să vrea parte din planurile egoistului Ika Chu de a elimina toți locuitorii din Kakamucho. Doar un mic obstacol îi stă lui Ika în calea de a domina lumea (bine, formată din Kakamucho) și planul său malefic este să-l păcălească pe Hank să-l ajute, alungând cetățenii din oraș pentru totdeauna.  Lui Hank îi sare în ajutor doar Jimbo, în trecut un samurai puternic, actualmente căzut din grație, și Emiko, un pisoi înflăcărat care are aceleși vise precum Hank. Împreună, acest trio neobișnuit pornește într-o călătorie în care sunt obligați să își depășească prejudecățile și să învețe adevăratul sens al prieteniei.

 

PROGRAM: 

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ:  

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ:

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii