davis banner

Cel mai mare eveniment de public speaking vine la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Au rămas mai puțin de 10 zile până la cea de-a treia ediție a conferinței mondiale TEDx Satu Mare: la data de 16 octombrie, începând cu ora 14.00, vor fi prezente 9 personalități care vor susține câte un discurs inspirațional TEDx pe scena Teatrului de Nord Satu Mare.

Bilete se pot achiziționa din rețeaua bilete.ro la următorul link: https://bit.ly/tedxsatumare2022 
 
Despre TEDxSatuMare 2022
TEDx Satu Mare are ca scop dezvoltarea personală și extinderea perspectivei participanților, ajutându-i prin discursurile și prezentările unor oameni de valoare să își lărgească viziunile proprii, dar și să-i inspire și să-i conecteze cu alți oameni cu valori similare.
 
Vom avea alături de noi 9 speakeri extraordinari, care excelează în diferite medii profesionale și sociale, și care vin la Satu Mare să-și împărtășească din experiențele lor având ca subiect COMMUNITY CHANGERS.
Iată lista finală a speakerilor TEDx Satu Mare 2022:
 
Dr. Daniel Metz, originar din Satu Mare este unul din principalii promotori ai responsabilității sociale în mediul de business, implicat în viața comunității, în mediul academic și, fiind implicat și în proiecte sociale și activități sportive. Este un nume important în mediul de afaceri, având peste 20 de ani în mediul business și unul din pionierii industriei de IT din Transilvania. Dr. Metz împărtășește cu noi idei despre cum succesul antreprenorial devine un motor motivațional pentru angajații companiei abia atunci când acesta se exprimă în cadrul comunității.
 
Ana-Maria Udriște este un avocat mai diferit de colegii de breaslă, fiind specializată în tehnologie, social media și privacy. Este fondatoarea Avocatoo - un website de profil juridic în top 3 site-uri juridice din România. Prin rețelele de socializare, ea explică dreptul pe înțelesul tuturor prin postări, infografice, video și articole scrise într-un limbaj comun, nu unul juridic și rigid.
 
Sabina Voinea este educatoare și consultant Montessori pentru copiii între 0-3 ani, având certificat emis de Association Montessori Internationale. Consideră că misiunea ei este de a fi în serviciul copiilor și părinților, de a-i sprijini pe drumul parentingului. La TEDxSatuMare va vorbi despre importanța părinților dintr-o comunitate, despre colaborare, ajutor și susținere oferite prin împărtășirea experiențelor proprii.
 
Edmond Lenarth, un tânăr sătmărean este unul din acele personalități recunoscute, care și-a dedicat viața comunității din care vine, îndeosebi promovării tinerelor talente din industria muzicii. De peste 10 ani este un adevărat promotor cultural, în ultimii ani fiind director artistic la Electric Castle.
 
Daniel Cirț este leadership coach, consultant în management, psihoterapeut în formare și creator de conținut având propriul canal de YouTube. Este pasionat de public speaking și este realizator al emisiunii Inimă cu minte unde împreună cu invitații lui, construiește cărămidă cu cărămidă o comunitate puternică de oameni extraordinari. 
 
Emanuel „Mani” Gyenes este un adevărat schimbător al comunității în care trăiește. De-a lungul anilor a participat la numeroase raliuri Dakar, are în palmares 3 cele mai dure aventuri de anduranță din motorsport. Deși are un timp relativ împărțit între antrenamente, muncă și competiții, el reușește să participe și la numeroase activități menite să îi încurajeze pe copii și tineri să facă sport.
 
Bogdan Octav Racolța este un nume important în peisajul muzical. Are formare în muzică în Germania și Brazilia, unde a cunoscut formarea arhaică în muzică, maestru, discipol, comunitate. În 2009 s-a repatriat la Cluj, unde a format proiectul Cercul Întreg alături de Adi Tudoran Cimpoeșu și de atunci până în prezent, viața lui este cu și pentru joc, muzică și comunitate. Restul e poveste, ce o veți afla la TEDxSatuMare 2022!
 
Andi Daiszler este omul care face, nu care spune, astfel că, alături de afacerea familiei și propriul ONG, Andi mai este implicat în diferite evenimente și proiecte ca manager de marketing cultural, care privește orașul exact cum ar privi un chirurg corpul uman înainte de intervenție. Vine la TEDx să vă motiveze să vă aplecați atenția mai mult către comunitățile din care faceți parte și ne împărtășește despre proiectele sale de suflet și ce au schimbat ele în societățile noastre.
 
Bogdan Burciu este unul din promotorii dezvoltării comunităților și gânditor millennial. În ultimii 10 ani a dezvoltat mai multe concepte de spații publice din rețeaua HoReCa care unesc comunități. Amprenta sa creativă se regăsește în proiecte precum Moose Social Pub, YesYou Community, seria de texte Brain Pills și diferite programe de dezvoltare personală online. Acum îți va spune cum să-ți creezi propria comunitate atunci când nu îți găsești locul în marea de oameni, idei sau preconcepții.
 
Sponsori Gold: Kreativ, The Dome Hotel & Café
Sponsori Silver: Delfingen RO Satu Mare, Zollner Electronic, Clinica Korall
Sponsori Bronze: TBA Group, Metamob, WAST, Auto Class, Ardudana, mașina oficială a evenimentului este Renault Megane E-tech
 
Parteneri în comunicare: Mango - fresh and creative, LIM Communication, Creative Advertising
Parteneri în organizare: Artisan Coffee, City Bistro, Teatrul de Nord
 
 
Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și Centrului Cultural G.M. Zamfirescu, organizat de Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare.
 
Bilete se pot achiziționa din rețeaua bilete.ro la următorul link: https://bit.ly/tedxsatumare2022 
 
Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook TEDxSatuMare.
 
Pagina de Facebook a evenimentului: https://fb.me/e/228CWAlfI 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii