Festivalul Interjudețean de Folclor ”Dragu-mi-i cântu` și jocu`!”, duminică, la Tășnad. Invitat special, Ionuț Fulea și orchestra Codru de România

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 6 noiembrie 2022, la Sala de Spectacole Unirea din localitatea Tășnad are loc Festivalul Interjudețean de folclor ”Dragu-mi-i cântu’ și jocu’!”, ediția a XXII- a.

Regalul folcloric debutează la ora 11:30 cu Parada portului popular urmată de concursul propriu-zis,  în  care spectatorii vor avea  parte de un periplu muzical - coregrafic din județele: Sibiu, Cluj, Bihor, Maramureș, Sălaj și Satu Mare.
Suitele coregrafice sunt punctate de momente muzicale, în compania soliştilor instrumentiști ai Ansamblului Folcloric Cununița din Satu Mare. Evoluţiile dansatorilor sunt alternate cu cântece interpretate de solişti vocali și instrumentiști, unii dintre ei prieteni mai vechi ai tășnădenilor, alţii aflaţi pentru prima dată pe scena festivalului.
Gala Laureaților va avea loc la ora 18:00, avându-l ca invitat special pe Ionuț Fulea alături de orchestra Codru de România.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii