Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 13 ianuarie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 13 ianuarie.

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

  • M3gan

  • Mumiile: Aventuri Moderne

 

M3GAN (N15)

PREMIERĂ: 13 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Thriller, SF, Horror

DISTRIBUȚIE: Allison Williams, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Violet McGraw, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten

SINOPSIS: M3GAN este o minune a inteligenței artificiale, o păpușă foarte apropiată de realitate, programată să fie cel mai bun companion al unui copil și cel mai mare aliat al unui părinte. Proiectată de geniala specialistă în robotică Gemma, jucăria de companie MEGAN poate asculta, privi și învăța în timp ce devine prietenă și profesoară, colegă de joacă și protectoare pentru copilul la care este conectată.

Când Gemma devine brusc tutore nepoatei sale orfane de 8 ani, Cady, se simte nesigură și nepregătită să fie părinte. Supusă unei presiuni intense la serviciu, Gemma decide să conecteze prototipul ei M3GAN cu Cady în încercarea de a rezolva ambele probleme - o decizie care va avea consecințe inimaginabile.

PROGRAM:

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3ZngHbK

 

MUMIILE: AVENTURI MODERNE (AG)

PREMIERĂ: 13 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Allison Williams, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Violet McGraw, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten

SINOPSIS: Animația lui Juan Jesús García Galocha spune povestea a trei mumii care ajung în Londra zilelor noastre, unde pornesc în căutarea unui inel antic care a aparținut familiei regale și care a fost furat de prea ambițiosul arheolog Lord Carnaby.

PROGRAM: 2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3W7cki1

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3ip3e2h

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.
Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.
Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii