Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Două comedii savuroase, pe scena Teatrului de Nord

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
“Desculţ în parc”, comedia americanului Neil Simon și ”D'ale carnavalului” comedie de I. L. Caragiale, ultimele două premiere de succes ale secției române a Teatrului de Nord, se joacă vineri, 19 mai, și duminică, 21 mai, de la orele 19.00, în sala mare a Teatrului de Nord.
La ambele spectacole sunt valabile abonamentele ”Vasile Savinescu”.
Informații și bilete se găsesc la  AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), Str. Horea nr. 6;
Telefon: 0261712106; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
Program: Luni - Vineri: 10.00 - 17.00; Sâmbătă: 10.00 – 13.00 și cu o oră înainte de fiecare spectacol;
Preţurile biletelor:
Bilet pentru adulţi: Zona A (35 lei) / Zona B (30 lei) / Zona C (25 lei) / Zona D (10 lei);
Bilet pentru pensionari, studenţi, elevi V-XII: Zona A (30 lei) / Zona B (25 lei) / Zona C (18 lei) / Zona D (10 lei);
 
Vineri 19 mai, ora 19.00, Teatrul de Nord - Sala Mare:
DESCULȚ ÎN PARC, de Neil Simon
Cu un subiect sensibil, într-o lume în care relațiile de cuplu devin îngrijorător de fragile ”Desculț în parc” invită, cu zâmbetul pe buze și pe acorduri sensibile de saxofon, la acceptarea cuvântului IUBIRE, a provocării, a bucuriei de a trăi.
Traducerea: Monica Anastase;
Regia artistică: Laura Moldovan;
Scenografia: Alexandru Radu;
Distribuția: Corie Bratter - Ioana Cheregi, Paul Bratter - Andrei Stan, Ethel Banks - Adriana Vaida, Victor Velasco - Cornel Miron, Omul de la telefoane - Vlad Mureșan, Curierul - Cristian Dan; La saxofon - Dorin Petric;
 *durata spectacolului: 2 h, 30 min. (cu pauză)

Duminică 21 mai, ora 19.00, Teatrul de Nord - Sala Mare:
D'ALE CARNAVALULUI, comedie în trei acte de I. L. Caragiale
Piesa lui I.L. Caragiale ”D'ale Carnavalului” este un bal mascat fabulos, o telenovelă arhaică în care personajele - ascunse când sub măștile carnavalului, când sub ale onorabilității - trăiesc într-o lume în care există o singură lege: a înșela (fizic, moral, pecuniar) fiecare pe fiecare. Așa trebuie să fi fost în 1885 în mahalalele de pe meleagurile noastre de poveste, măcar prin ochii lui Caragiale.
Azi poate că se organizează mai rar baluri mascate, dar carnavalul e zilnic; măștile, dualitatea, miciuna au rămas un mod de viață, au devenit o filozofie... (Andrei Mihalache)
Regia artistică: Andrei Mihalache
Scenografia: Alexandru Radu
Pregătirea muzicală: Dorin Griguță
Persoanjele (în ordinea autorului): NAE GIRIMEA, frizer și subchirurg - SORIN OROS, IANCU PAMPON - ROMUL MORUȚAN, MACHE RAZACHESCU, ce-i mai zice și ”CRĂCĂNEL”  - RADU BOTAR, UN CATINDAT DE LA PERCEPȚIE - ALEXANDRA ODOROAGĂ, IORDACHE, calfă la Girimea - CIPRIAN VULTUR, UN IPISTAT - STELIAN ROȘIAN, DIDINA MAZU - ALINA NEGRĂU, MIȚA BASTON - DORINA NEMEȘ, UN CHELNER - TIBOR SZÉKELY, O MASCĂ - CARMEN FRĂȚILĂ, ALTĂ MASCĂ - YVETTE PRINCZ, MĂȘTI, PUBLIC, SERGENȚI DE NOAPTE - MARGARETA ARDELEAN, BOTOS ENIKÖ, ADRIANA FILIPAN, LASZLO PFEIFFER, IULIU KECSKES, MARIUS BÎTE, IOAN DANCIU, MARIUS ROMAN, HUTZEL ZOLTAN.
 * durata spectacolului: 3 h (cu pauză)

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii