gotec

Din Centrul Comercial Aushopping Satu Mare, la Disneyland Paris!

În perioada 20 mai - 10 iunie Centrul Comercial Aushopping Satu Mare a pregătit un program plin de activităţi creative și distractive dedicate întregii familii, pentru a sărbători bucuria copilăriei alături de toţi cei dragi!
Părinţii doresc din ce în ce mai mult să le ofere copiilor experienţe îmbogăţite, care servesc drept catalizatori pentru o dezvoltare cognitivă armonioasă. Astfel, Centrul comercial Aushopping Satu Mare a creat o serie de activităţi care se concentrează pe timpul petrecut în familie într-un mod distractiv şi creativ, sub sloganul Trăieşte bucuria copilăriei în familie!

În zilele de 27 mai, 3 şi 10 iunie, între orele 13:00 - 15:00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze împreună, să inventeze şi să construiască povești, să picteze şi să modeleze, să exploreze şi să interpreteze tot felul de roluri şi să lucreze împreună la diverse proiecte creative, precum atelierele Fun-science. Centrul comercial le pune la dispoziţie spaţiul, jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.
Joi, 1 iunie, în ziua liberă dedicată distracţiei copiilor alături de părinţi, pregătim o serie de animaţii care vor culmina cu momentul special de la ora 12:00, spectacolul plin de veselie, "Ella Bella în Yupilandia!”.
De asemenea, în fiecare sâmbătă, între orele 11:30 - 13:00, bucuria este mai mare când momentele speciale ale familiei sunt imortalizate în fotografii. Vizitatorii centrului comercial sunt aşteptaţi să se bucure de o şedinţă foto dedicată familiei lor, realizată de un fotograf profesionist.

Pentru familiile iubitoare de tehnologie, am creat aplicaţia prin care strângi toată familia la joacă, pe structura celebrului joc 2048. Acestea se joacă simplu și rapid, utilizând săgeţile tastaturii pentru a debloca rând pe rând fiecare membru al familiei. Familiile care câștigă, sunt răsplătite cu un kit de joacă pentru toţi cei dragi ce conţine o colecţie de 8 provocări amuzante și un joc de rummy. Premiile pot fi ridicate în fiecare zi de vineri – 26 mai, 2 şi 9 iunie – între orele 16:00 - 20:00 de la HappyTeam*.
Toţi cei care își ridică premiul intră în tombolă pentru a câștiga o vacanţă la Disneyland Paris. Jocul poate fi accesat AICI.
De asemenea, am creat în centrul comercial, un joc distractiv pentru întreaga familie, ce utilizează un ecran interactiv și tehnologia Kinect a Microsoft. Tot ce trebuie să facă facă părinţii și copii este să se așeze în faţa ecranului și să selecteze din galeria propusă, costumul personajului preferat de desene animate. Apoi zâmbesc și realizează un gif pe care îl pot trimite pe mail sau sms.
Copilăria este lumea miracolului, a magiei și a descoperirilor, nu uitaţi să rămâneţi copii!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii