Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Maramureș Balloon Fiesta 2017, ediția a patra, 28 septembrie - 1 octombrie

Festivalul Maramureș Balloon Fiesta ajuns la ediția a patra, este un eveniment internațional cu un concept atipic, care promovează frumusețea și valorile culturale ale Maramureșului, într-o combinație irezistibilă cu spectaculozitatea și bucuria pe care baloanele cu aer cald o transmit.
Maramureș Balloon Fiesta este un festival de promovare cultural - turistică a Maramureșului,  un mix fermecător între cultura tradițională a Maramureșului și lumea spectaculoasă a zborului cu balonul cu aer cald, cu șase sesiuni de zboruri libere și zboruri ancorate, cu activități pentru cei mici și pentru cei mari, cu gastronomie locală, cu muzică și voie bună, cu artiști și târg de produse realizate manual, cu lansare de carte și cu paradă biciclistă chic și, mai ales, cu bucurie multă.
Îndrăgostește-te de Maramureș altfel, dintr-un balon cu aer cald, aceasta e invitația noastră.
În cele trei ediții precedente au fost prezente 61 de baloane cu reprezentanți din 10 țări, fiind efectuate peste 1000 de zboruri la care au asistat mai mult de 20.000 de persoane. Anul acesta apreciem un număr de vizitatori cel puțin egal cu cel din edițiile anterioare.
Festivalul este dedicat tuturor, deopotrivă copiilor, tinerilor și vârstnicilor, iubitorilor de frumos și de o atmosferă deosebită. Toată lumea e binevenită, cu familia, cu bunici și nepoți, cu prieteni și cu colegi, maramureșeni, români de pretutindeni, turiști și vizitatori străini, să ne bucurăm împreună de o poveste frumoasă despre Maramureș și baloane cu aer cald!

Media

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii