Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Spectacol jucat de adolescenți, în premieră la Teatrul de Nord

Sâmbătă 28 aprilie 2018, la ora 19.00 în Sala Studio de pe strada Horea, are loc premiera spectacolului ”Avioane de hârtie” de Elise Wilk, regizat de actrița Carmen Frățilă și jucat de elevi de la Colegiile ”Mihai Eminescu” și ”Ioan Slavici”.

Secția română se bucură de implicarea și prezența permanentă, la toate evenimentele Teatrului de Nord, a tinerilor din grupul de voluntari, și pasionați de teatru și talentați, format în timpul festivalului din toamna trecută și de atunci în continuă creștere. Distribuția spectacolului a fost aleasă de Carmen Frățilă în urma unui casting cu voluntarii.

”Avioane de hârtie” e un spectacol pentru tineri și părinți deopotrivă. Un spectacol în care se dovedește că și dacă vremurile s-au schimbat, trecerea de la copilărie la maturitate se face la fel: cu angoase, cu frici, cu vise neîmplinite, cu dragoste împărtășită sau nu, dar mai ales cu o dorință nebună de a avea umărul mamei sau al tatălui ca sprijin în această transformare. Și, din păcate, de multe ori, acest sprijin e plecat într-o altă familie sau la muncă în alte țări. S-ar putea să fiți surprinși unde se poate ajunge din această cauză... (Carmen Frățilă)

Preț bilet: 18 lei, 10 lei (elevi, studenți, pensionari)

Informații, bilete, rezervări:
Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6
Telefon: 0261712106; e-mail: agențAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.teatruldenord.ro

AVIOANE DE HÂRTIE de Elise Wilk
Regia: Carmen Frățilă
Scenografia: Cristian Gătina
Distribuția:
Lena - Andy Varga
Miki - Darius Popa
Bobo - Darius Vîlcu
Alex - Narcis Blideran
Laura - Cynthia Faur
Andra - Jennifer Cristina Mesaros

www.teatruldenord.ro 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii